MultiVersus Closed Alpha vindt plaats van 19-27 mei

thumbnail

Warner Bros. Games heeft vandaag de aankomende Closed Alpha van MultiVersus aangekondigd, de gloednieuwe free-to-play platform fighter met de immer-uitbreidende groep van iconische personages en legendarische universums in ontwikkeling van Player First Games. De Closed Alpha begint volgende week op 19 mei en loopt tot en met 27 mei. Het is een test die alleen op uitnodiging beschikbaar is en waarmee spelers de nieuwste MultiVersus-content kunnen ervaren, inclusief de teamgebaseerde 2 vs. 2-modus, samen met een verscheidenheid aan geliefde helden en persoonlijkheden, van Batman (DC) en Shaggy (Scooby-Doo) tot Bugs Bunny (Looney Tunes) en Arya Stark (Game of Thrones), en meer.

De Closed Alpha is speelbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4-consoles, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles en pc met volledige ondersteuning voor cross-play en speciale servergebaseerde rollback-netcode voor stevige online concurrentie. Spelers kunnen zich nu registreren op MultiVersus.com om kans te maken op deelname aan de Closed Alpha. Let op: registratie is geen garantie voor deelname aan de test, aangezien de ruimte beperkt is. Bekijk onze FAQ op https://multiversus.com/closed-alpha-faq voor meer informatie over de Closed Alpha.

Daarnaast is er vandaag een nieuwe MultiVersus-video uitgebracht waarin twee leden van het Player First Games-ontwikkelingsteam het tegen twee professionele Fighting Game Community (FGC)-gamers opnemen. Tony Huynh (Game Director, Player First Games) en Daniel Kraft (Hoofdontwikkelaar, Player First Games) namen het op tegen Tyrell “NAKAT” Coleman en James “VoiD” Makekau-Tyson in een best of three-serie via de 2 vs. 2-modus van de game. De wedstrijd werpt ook een eerste blik op de Scooby’s Haunted Mansion-map, die beschikbaar zal zijn tijdens de Closed Alpha. Bekijk de video om te zien welk team er als beste uit de bus kwam!

Ook vandaag aangekondigd, zal er een MultiVersus 2 vs. 2-toernooi zijn tijdens de Evolution Championship Series 2022 a.k.a. Evo, één van de grootste en langstlopende vechtgame-evenementen ter wereld. Evo vindt plaats van 5-7 augustus in het Mandalay Bay Resort & Casino in Las Vegas, Nevada. Ga voor meer informatie naar https://www.evo.gg/.

MultiVersus is een geheel nieuwe free-to-play platform fighter die een teamgebaseerd 2 vs. 2-formaat introduceert in combinatie met een steeds groter wordende cast van iconische personages, waaronder Batman, Superman, Wonder Woman en Harley Quinn (DC); Shaggy (Scooby-Doo); Bugs Bunny (Looney Tunes); Arya Stark (Game of Thrones); Tom & Jerry; Jake the Dog en Finn the Human (Adventure Time); Steven Universe en Granaat (Steven Universe); een buitengewoon origineel wezen genaamd Reindog; en er komen er nog veel meer. MultiVersus komt naar PlayStation 5 en PlayStation 4-consoles, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx