‘The Addams Family: Huize Herrie’ verschijnt op consoles en pc net op tijd voor Halloween

thumbnail

Metro Goldwyn Mayer (MGM) en Outright Games werken samen met ontwikkelaar PHL Collective aan ‘The Addams Family: Huize Herrie’. Deze gloednieuwe videogame draait rond de iconische spookachtige familie en laat hen op een nieuw avontuur vertrekken die zich afspeelt in de wereld van de geanimeerde filmfranchise. De game zal net op tijd voor Halloween verschijnen op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en pc (digitaal).

In de hilarische 3D platform adventure game speel je als Wednesday, Pugsley, Gomez en Morticia in 4-speler co-op en kan er met de ganse familie worden gehuiverd! Help de Addams Family hun villa te redden van een mysterieuze bezoeker die erop uit is alles over te nemen. Verken de villa’s donkerste hoekjes, ontdek diens magische mysteries en onthul geheimen gebruikmakend van de speciale vaardigheden van elk personage, waaronder Gomez’ Mazurka Saber en Wednesdays huisdier octopus Socrates. Los samen puzzels op en ontdek relieken die meer zullen onthullen over de geschiedenis van de villa.

Kenmerken:

 • VERVOEG DE FAMILIE – Ontdek de geschifte wereld van de Addams Family in een origineel verhaal gebaseerd op de geanimeerde filmfranchise!
 • RED DE VILLA – Puzzel de rijke geschiedenis van de Addams Family-villa bijeen in de 3D platforming adventure game
 • COMPETITIEVE MINI GAMES – Spring, bots en race je een weg richting overwinning!
 • SOLO OF SAMEN – Verken de Addams-villa in je eentje of tot en met vier spelers op hetzelfde scherm!

‘The Addams Family: Huize Herrie’ wordt de eerste Addams Family-videogame die sinds 2001 op de console wordt gelanceerd. De tijdloze aantrekkingskracht van de ‘Addams Family’ strekt zich uit over generaties met veel fans die dol zijn op het alomtegenwoordige thema en gerelateerd zijn aan de diverse cast waaruit de multi-generationele familie bestaat. De franchise, die debuteerde als een stripverhaal, heeft tv-series, films, strips, speelgoed en verzamelobjecten geïnspireerd gedurende de meer dan 80 jaar van angstaanjagende populariteit. De familie keerde terug in 2019 met de geanimeerde ‘The Addams Family’, met een cast vol sterren en een enorm succes, dat wereldwijd meer dan $ 200 miljoen opbracht. Een vervolg ‘The Addams Family 2’ wordt naar verwachting in oktober 2021 uitgebracht.

“Het is erg spannend om niet alleen voor het eerst met MGM te werken, maar ook om met hen te werken aan The Addams Family – een van de grootste merken voor familie-entertainment aller tijden”, aldus Terry Malham, CEO van Outright Games. “Voor ons is het echt een genot om een ​​spannende videogame voor het hele gezin te maken, met een van de meest iconische en bijblijvende gezinnen in de hele populaire cultuur.”

“Onze fanbase voor The Addams Family omvat generaties en continenten en ze zijn altijd op zoek naar verschillende manieren om te verbinden met de personages en verhaallijn”, aldus Robert Marick, Executive Vice President MGM Global Consumer Products & Experiences. “Met de lancering van de nieuwe game met Outright Games bieden we fans de mogelijkheid om te genieten van de griezelige en vertederende charme van Wednesday, Pugsley, Gomez en Morticia, tot ver na de release van de film van dit najaar.”

The Addams Family: Huize Herrie wordt later dit jaar digitaal en in de winkel gelanceerd voor Nintendo Switch, PlayStation, Xbox en pc.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  29 dagen geleden

  Wauw, dat is tof.

  Griever
  Lid
  667
  28 dagen geleden

  Als de multiplayer een beetje leuk is dan ga ik er ook zeker wat tijd in stoppen.Was vroeger een fan van de The Addams Family.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box