Bol krijgt weer lading met PlayStation 5’s maar stelt ook direct mensen teleur

thumbnail

De Bol.com heeft een mail rond gestuurd naar mensen die wel of juist niet aan de beurt zijn om een PlayStation 5 te bestellen. Het concern heeft weer een zending ontvangen van Sony maar om hoeveel units het gaat is niet duidelijk. In een mail worden mensen die de console volgen en op de wensenlijst hebben staan veelal teleurgesteld. Mensen die de console graag willen aanschaffen en de PS5 volgen op Bol.com krijgen opeenvolgend bericht of ze de console kunnen bestellen op de website. De rest wordt automatisch teleurgesteld met onderstaande berichtgeving:

Helaas is de vraag naar de PlayStation groter dan de voorraad die we van Sony hebben gekregen.

Daarom hebben we ervoor gekozen iedereen die op de ‘’breng mij op de hoogte’’ knop heeft geklikt, op volgorde van aanmelding te informeren over de nieuwe voorraad. Inmiddels zijn we helaas weer door de voorraad heen. We begrijpen dat dit een teleurstelling voor je is.

Zodra we weer een nieuwe voorraad aan PlayStations krijgen, laten we dit aan de eerstvolgenden in de wachtrij weten. We snappen dat je benieuwd bent naar je plek in de wachtrij. Helaas kunnen we je hier geen antwoord op geven. Ook de klantenservice heeft hier geen zicht op en kan je geen informatie geven over je plek in de wachtrij. Je kunt erop vertrouwen dat we eerlijk te werk gaan.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box