Vertrek op een hilarisch, aanpasbaar avontuur in Miitopia, vanaf vrijdag verkrijgbaar

thumbnail

Vanaf aanstaande vrijdag kunnen spelers vertrekken op een waanzinnig en grappig avontuur, want dan verschijnt Miitopia voor de Nintendo Switch. Reis door een uitgestrekte wereld vol vreemde vijanden tijdens je missie om de gestolen gezichten te redden van de duistere vorst. Spelers kunnen zelf de hoofdrolspelers van dit avontuur creëren – van het dappere team waarmee je op reist gaat tot de grote slechterik, de duistere vorst. Bekijk de Miitopia – Mii krijg je niet klein!-trailer op het YouTube-kanaal van Nintendo voor meer info over dit vermakelijke, steeds weer verrassende avontuur.

Tussen het vechten met maffe vijanden door, is het tijd om even uit te rusten in de herberg en de banden tussen Mii-personages te versterken. Als teamleden in dezelfde kamer verblijven, zal hun vriendschap evolueren. Je kunt daarvoor ook Mii-personages op uitjes sturen, bijvoorbeeld naar een café, bioscoop of andere gelegenheid. Geen twee vriendschappen zijn hetzelfde! Verwacht hilarische interacties, gekke relaties en onverwachte situaties die je avontuur steeds unieker maken.

Je team wordt vergezeld door een paard dat je trouw zal dienen – mits je er goed voor zorgt. Het paard kan je tijdens gevechten een hoefje helpen maar je ook op andere manieren van dienst zijn.

Via de Mii-maker van de Nintendo Switch kunnen spelers heel eenvoudig Mii-personages maken en aan de game toevoegen – vervolgens is het nu ook mogelijk om Mii-personages met vrienden uit te wisselen. In Miitopia kunnen spelers allerlei nieuwe aanpassingsopties gebruiken om Mii-personages fraaier dan ooit te maken, inclusief weelderige pruiken, kleurrijke kapsels en allerlei make-up.

Een gratis demo van Miitopia is beschikbaar voor iedereen die dit grappige, fantasievolle avontuur wel eens wil proberen. Het is ook mogelijk om de opgeslagen gegevens van de demo over te zetten naar de volledige versie van de game, zodat spelers hun avontuur naadloos kunnen vervolgen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1203
  5 maanden geleden

  Ben benieuwd.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box