Tennis World Tour 2 komt in maart 2021 naar next-generation consoles

thumbnail

NACON en Big Ant Studios kondigen met plezier aan dat een speciale editie van Tennis World Tour 2 beschikbaar komt voor next-generation consoles. Deze editie omvat de game, aanvullende content en gameplay-verbeteringen. Tennis World Tour 2 komt in maart 2021 beschikbaar voor Xbox Series X|S en PlayStation 5.

De Annual Pass-content is ook onthuld. Naast de reeds verkrijgbare DLC met officiële stadions, omvat de Annual Pass 3 DLC-pakketten die gedurende de komende 4 maanden beschikbaar komen.

Het tweede DLC-pakket is vanaf vandaag verkrijgbaar en voegt twee nieuwe spelers toe, Sofia Kenin uit de VS en Karolina Plíšková uit de Tsjechische Republiek. De andere twee DLC-pakketten verschijnen in januari en maart met nog meer content: een nieuw toernooi, 8 nieuwe spelers, nieuwe stadions, uitrusting en kleding.

Tennis World Tour 2 nodigt fans uit voor realistische tenniswedstrijden die de specifieke aspecten en het competitieve karakter van de sport getrouw nabootsen. Een groot deel van de game is geheel opnieuw ontworpen, terwijl het grotere aantal animaties het spelverloop vloeiender en realistischer maakt.

 • Tennis World Tour 2 biedt spelers de meest uitgebreide ervaring:
 •     Felbegeerde nieuwe functies: de mogelijkheid om dubbelspel te spelen met maximaal 4 spelers tegelijk, zowel lokaal als online, een competitieve mode, een verbeterd serveersysteem en een nieuwe manier om slagen te timen
 • Realistischer: meer animaties garanderen een soepeler gameplay-verloop
 •       Diverse game-modes: Career, Quick Match, Online, Tournament, Ranked Match en Tie Break Tens – er zit voor elk type speler iets bij
 •       Diverse officiële tennisbanen: Het Estadio Manolo Santana van de Mutua Madrid Open, de OWL ARENA van Halle en de 3 velden van Roland-Garros: Philippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen en Simonne-Mathieu.
  •       48 beroemde spelers: De beroemdste spelers doen dit jaar mee, inclusief Rafael Nadal, Roger Federer en Ashleigh Barty.
 •       Een versie voor next-generation consoles met verbeterde techniek en gameplay-elementen.

Tennis World Tour 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch en verschijnt in maart 2021 voor Xbox Series X|S en PS5.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen

  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube?

  Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.

  Holler Box