Tencent werkte jarenlang aan Nier-game voor de mobiel

thumbnail

Tencent zou een game gebaseerd op Square-Enix’s Nier hebben ontwikkeld voor de mobiel. Het spel zou 2 jaren in productie zijn geweest maar uiteindelijk is men gestopt met de ontwikkeling. De Reuters meldt dat de ontwikkeling veel heeft gekost maar dat het spel uiteindelijk niet is geworden wat men in gedachte had. De laatste game in de Nier-franchise was Nier: Automata voor de Switch uit 2022.

Nier is een actie-RPG (Role Playing Game) ontwikkeld door het Japanse bedrijf Square Enix. Het spel werd voor het eerst uitgebracht in 2010 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Het verhaal draait om een man genaamd Nier, die vecht om zijn dochter te genezen van een mysterieuze ziekte, de “Zwarte Schaal”, in een post-apocalyptische wereld.

De gameplay combineert hack-en-slash gevechten met elementen van verkenning en puzzels. Spelers kunnen verschillende wapens gebruiken en magische vaardigheden ontwikkelen terwijl ze door de wereld reizen, die wordt gekenmerkt door zijn melancholische sfeer en diepgaande verhaallijn.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx