TEKKEN 8 bereidt de volgende strijd voor met een Closed Beta Test in oktober

thumbnail

TEKKEN 8 geeft spelers de kans om het vervolg te ervaren dat deze legendarische franchise naar de nieuwe generatie brengt en helpt om het de beste tot nu toe in de serie te maken. Een Closed Beta Test (CBT) voor het spel begint op 20 oktober en is beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. De inschrijvingen zijn nu geopend op https://beta.bandainamcoent.eu/en/cb/tekken-8-closed-beta-test.

De TEKKEN 8 CBT laat spelers online head-to-head competitief de game testen met cross-platform matching, wat het competitieniveau verhoogt door ze met anderen te laten spelen, ongeacht waar. Ze kunnen ook de TEKKEN Fight Lounge testen, een meeslepende lobby waar spelers met elkaar kunnen spelen en toegang krijgen tot nieuwe functies en speltypen. In de lounge kunnen spelers aangepaste avatars maken, met andere spelers communiceren via chat en emotes, matchmaking opzetten en de uitgebreide aanpassingen en variëteit van spelmodi ervaren via vier verschillende gebieden genaamd Battle Area, Customization Shop, TEKKEN DOJO en Beach Area. De lounge bevat ook de terugkeer van Tekken Ball, de geliefde minigame die voor het eerst verscheen in TEKKEN 3 waarin epische gevechten worden “uitgevochten” op een beachvolleybalveld. In de TEKKEN 8 CBT kunnen testers functies uitproberen in de Battle Area en Customization Shop, terwijl Tekken Ball niet beschikbaar is. Meer functies voor de “TEKKEN Fight Lounge” worden binnenkort aangekondigd.

De CBT bevat 19 personages, waaronder veel terugkerende favorieten en nieuwe vechters. Jin, Kazuya, Jun, Paul, Law, King, Lars, Jack-8, Xiaoyu, Nina, Leroy, Lili, Asuka, Hwoarang, Bryan en Claudio komen terug naar deze bètatest, terwijl Azucena, Raven en de onlangs aangekondigde Feng aan het speelbare rooster worden toegevoegd. Er zullen ook verschillende omgevingen zijn die de rijke details en dynamische sets in de game benadrukken, waarvan spelers sommige misschien herkennen uit de vele gameplay- en personage onthullingstrailers die tot nu toe zijn uitgebracht. Dit zijn onder andere Urban Square (Evening), Yakushima, Rebel Hangar, Sanctum, Arena en Ortiz Farm, een nieuwe stage die is toegevoegd sinds de Closed Network Test.

Een abonnement op Xbox Live Gold of PlayStation®Plus is niet nodig om mee te doen. Spelers die in juni 2023 deelnamen aan de Closed Network Tests van het spel en de build hebben gedownload, kunnen na een update ook deelnemen aan de aankomende Closed Beta Test.

De bètatestdata en aanvullende details zijn als volgt:

 • 11 oktober om 09:00 uur CEST – Registratie eindigt.
 • 18 oktober om 09:00 uur CEST – Geselecteerde testers krijgen bericht en codes om in te wisselen.
 • 20 oktober om 10:00 a.m. CEST – Closed Beta Test start.
 • 21 oktober van 10:00 tot 13:00 uur CEST – Closed Beta Test downtime voor serveronderhoud.
 • 23 oktober 9.00 uur CEST – Closed Beta Test eindigt.

Ga voor meer informatie over de TEKKEN 8 Closed Beta Test, inclusief FAQ en vereiste pc-specificaties, naar https://beta.bandainamcoent.eu/cb/tekken-8-closed-beta-test.

TEKKEN 8, ontwikkeld op Unreal Engine 5 door Bandai Namco Studios, belooft de grootste sprong voorwaarts te worden voor de vechtgamefranchise. Het spel heeft opvallende visuals met compleet vernieuwde personages en dynamische omgevingen. Het introduceert ook een nieuw “Aggressive”-vechtsysteem dat de actie op een hoog niveau houdt door spelers te belonen die in de aanval blijven. TEKKEN 8 wordt gelanceerd op 26 januari 2024 en komt naar PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam.

Ga voor meer informatie over on TEKKEN 8 en andere producten van Bandai Namco Europe naar: www.bandainamcoent.eu. Volg ons op Twitter op: https://twitter.com/TEKKEN.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx