Teaser hint maar PS5-versie Palworld

thumbnail

Op X heeft Bucky, de community manager van Palworld, een bericht geplaatst dat mogelijk hint dat het populaire monsterverzamelspel naar PlayStation komt.

Het bericht, dat je kunt lezen, toont het woord Palworld omringd door zwarte, groene en witte emoji’s. Deze kleuren worden meestal geassocieerd met Xbox, de enige console waarop het spel momenteel beschikbaar is. Het spel is ook voor Steam verkrijgbaar.

Palworld is een avontuurlijk monsterverzamelspel ontwikkeld door Pocketpair. In deze game kunnen spelers een wereld verkennen die bevolkt wordt door een breed scala aan wezens, genaamd “Pals.” Spelers kunnen deze Pals vangen, trainen en gebruiken om verschillende taken uit te voeren, zoals bouwen, vechten en verzamelen van grondstoffen.

Het spel biedt een unieke mix van elementen uit survivalspellen en traditionele RPG’s. Naast het vangen en trainen van Pals, moeten spelers ook overleven in een soms vijandige omgeving, waarbij ze voorraden moeten beheren en hun basis moeten versterken tegen aanvallen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx