Switch Monster Hunter Rise Edition en Switch Pro controller krijgen datum

thumbnail

Spelers in heel Europa kunnen vanaf 26 maart in stijl op jacht gaan, want dan verschijnen de Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Edition en Nintendo Switch-Pro-controller MONSTER HUNTER RISE Edition, tegelijk met de release van MONSTER HUNTER RISE voor de Nintendo Switch, het nieuwste deel in Capcoms hooggeprezen action-RPG-serie.

De Nintendo Switch MONSTER HUNTER RISE Edition heeft een dock met een afbeelding van Magnamalo, het vlaggenschipmonster van de game, terwijl de console zelf en de Joy-Con-controllers ook zijn versierd met afbeeldingen in MONSTER HUNTER RISE-thema. Het systeem wordt geleverd inclusief een downloadcode voor MONSTER HUNTER RISE plus de Deluxe Kit DLC en bonuscontent. De Nintendo Switch-Pro-controller MONSTER HUNTER RISE Edition wordt apart verkocht en is ook voorzien van een fraai Magnamalo-design.

Een gratis demo van MONSTER HUNTER RISE is verkrijgbaar tot 31 januari. Daarin kunnen spelers vier verschillende quests proberen, de nieuwe Wirebug- en Wyvern Riding-mogelijkheden gebruiken en oefenen met de 14 verschillende wapentypes van MONSTER HUNTER RISE. Twee van deze quests kunnen ook samenwerkend met andere spelers gespeeld worden, zowel lokaal als online.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x