Fallout 76 – De Inventory Update is nu beschikbaar met updates en bugfixes

thumbnail

De Inventory Update, die vandaag is uitgebracht voor Fallout 76, luidt een nieuw jaar in voor de steeds groter wordende online RPG met nieuwe content, verbeteringen, fixes, community-verzoeken en nog veel meer.

De overzichtsvideo over inventarisupdates is hier te zien:
Fallout 76: The Inventory Update

Stash-verhoging
De Inventory Update behandelt één van de meest voorkomende verzoeken van de community, met als hoogtepunt een verhoging van 50% voor de spelersstash tot een maximum van 1.200 pond. Spelers kunnen het naar hartenlust vullen met uitrusting, junk en al het andere dat ze tegenkomen in de Wasteland.

Pip-Boy Updates
De Inventory Update bevat ook UI-verbeteringen en updates voor de Pip-Boy. Er zijn drie nieuwe tabbladen toegevoegd aan het Pip-Boy Inventory-menu: ‘New’, ‘Armor’ en ‘Food/drinks’.

 • New – Dit tabblad houdt alle items bij die spelers verzamelen tijdens een spelsessie, gesorteerd van nieuw naar oud.
 • Armor – Armor krijgt een eigen tab, zodat spelers hun uitrusting gescheiden kunnen houden van hun andere kleding.
 • Food/drinks – Eten en drinken zijn nu opgesplitst van ‘Aid’ naar hun eigen Pip-Boy Inventory-tabblad. Chems en serums blijven in ‘Aid’.

Items stapelen
Vanaf nu, wanneer spelers een stapelbaar item in hun inventory selecteren, zullen de itemdetails in de Pip-Boy laten zien hoeveel totaalgewicht die stapel verbruikt. Door deze verandering kunnen spelers snel en gemakkelijk zien wat er in hun inventaris een aanzienlijk draaggewicht in beslag neemt.

Vending Machine Map Previews
De tooltip bij het bekijken van de automaten van een andere speler op de kaart toont nu het aantal legendarische wapens en bepantsering met 1, 2 en 3 sterren die de speler verkoopt. Bovendien worden er geen lege categorieën meer weergegeven.

Om alvast vooruit te kijken keren het favoriete Fasnacht-evenement en een nieuw Valentijnsdag-thema-evenement terug in februari.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x