Ricciardo onthult zijn eigen ontworpen in-game-items in de nieuwste aflevering van F1 2021

thumbnail

Codemasters en Electronic Arts Inc. onthullen vandaag nieuwe in-game-items die zijn ontworpen door McLaren Formula 1-coureur Daniel Ricciardo voor Mijn Team en de onlinemodi van de game F1 2021. In de nieuwste aflevering van After the Apex heeft Daniel de rol als Creative Director en ontwerpt hij een exclusief racepak, helm en auto-livery die allemaal vanaf vandaag beschikbaar zijn in de game.

Alle spelers van F1 2021 kunnen in de gratis tier van Podium Pass de content ontgrendelen via XP door verschillende gamemodi en challenges te spelen*. Bovendien heeft George Russell van Williams ook in-game-items ontworpen voor Podium Pass Series 3.

“We hebben genoten om met Daniel samen te werken en zijn creativiteit tot leven zien te komen,” zei Paul Jeal, F1 Senior Franchise Director bij Codemasters. “Onze spelers hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om items vrij te spelen die zijn ontworpen door George Russell en ik ben er vrij zeker van dat spelers ze online willen gebruiken.”

F1 2021, de officiële game van het FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP  bevat verschillende nieuwe modi zoals: de spannende verhaalmodus Braking Point, een uitgebreide carrièremodus waarin twee spelers samen kunnen racen en Real-Season Start met de mogelijkheid om op elk moment een seizoen te starten op basis van de stand in het wereldkampioenschap bij de coureurs en de constructeurs.

Ga naar de Formule 1-gamewebsite en de sociale kanalen Instagram, Twitter, YouTube en Facebook voor meer nieuws over F1® 2021.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1248
  loeder001 (@loeder001)
  10 dagen geleden

  Leuk dat de huidige F1 coureurs ook meewerken aan de game.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box