Supermassive Games zou werken aan PlayStation-games

thumbnail

Developer Supermassive Games werkt aan PlayStation-games. Dat lezen we via de Twitter-account van Robert Serrano, een insider binnen de gamesindustrie. De developer van onder andere The Dark Pictures Anthology en Until Dawn heeft zelf niet officieel bekend gemaakt dat het werkt aan games voor de PlayStation. Het zou gaan om een game voor PlayStation VR van Sony, een virtual reality game. Waarschijnlijk is het weer een story-telling titel waarin het maken van keuzes van groot belang is. Momenteel werkt men aan The Devil in Me, een multiplatform titel en onderdeel van de Dark Pictures-franchise.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  TommyNL
  Lid
  287
  TommyNL(@tommynl)
  8 dagen geleden

  Oh nice! Ben een groot fan van hun games. Ben benieuwd wat er gaat komen. Square Enix ook al exclusieve titels aangekondigd. En als klap op de vuurpijl een nieuw patent van Mark Cerny mtt backwards compatability. 2022 wordt een top jaar voor Playstation bezitters.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box