NBA 2K22 Seizoen 4: ‘Hunt 4 Glory’ begint op 14 januari

thumbnail

2K heeft vandaag details gegeven over Seizoen 4 dat aanstaande vrijdag, 14 januari, verschijnt in NBA 2K22. Ervaar de eerste dubbele Signature Challenges met Candace Parker en Dwyane Wade, samen met nieuwe muziek toegevoegd aan de soundtrack in samenwerking met Warner Records en veel nieuwe content en updates in de speltypen MyCAREER, MyTEAM, en The W*.

NBA 2K22 Seizoen 4: ‘Hunt 4 Glory’ richt zich op het killersinstinct van een speler en laat zien hoe onverschrokken Dwyane Wade en Candace Parker zijn en hoe goed ze het oog van de tijger kunnen gebruiken op het veld. Dat de feestdagen voorbij zijn, betekent niet dat de cadeaus moeten stoppen. Seizoen 4 stelt spelers in staat om hun eigen glorie te ontdekken en het volgende te ervaren:

 • MyCAREER introduceert nieuwe Level 40-beloningen, waaronder Jumpshot-animatie, een kunstig gemaakte Victor Solomon Kintsugi-bal, Hunt 4 Glory Varsity Jacket, Artcamo Go-Kart en een speciaal Hunt 4 Glory-pak, en de eerste mogelijkheid om de Legend-status te claimen voor spelers die Level 40 hebben bereikt in vier verschillende Seizoenen. Bekijk ook de vernieuwde Affiliatievelden, nieuwe quests en meer;
 • MyTEAM biedt de eerste dubbele Signature Challenges met Candace Parker en Dwyane Wade, de nieuwe MyTEAM Diamond Coach Candace Parker, Galaxy Opal Yao Ming Level 40 beloning, de terugkeer van de Heat Check collectie, en nog veel meer;
 • The W* biedt vier beloningsniveaus, met het Hall of Fame-niveau met coaches Becky Hammon en Dawn Staley die spelers de kans geven om de basis van hun spel te verbeteren;
 • ‘First Fridays’ bevat dit seizoen een aantal topnummers van Warner Records-artiesten, waaronder ‘WATCH ME’ van Bktherula, ‘Black Illuminati (feat. Jadakiss)’ van Freddie Gibbs, ‘Draft Kings’ van Fresco Trey, ‘Jumpin (feat. Polo G)’ van NLE Choppa, ‘Fast (Motion)’ van Saweetie, en meer. Check de nieuwste muziek in de game op de soundtrack en in Club 2K.

Voor alle details over wat seizoen 4 van NBA 2K22 allemaal bevatcheck het laatste Courtside Report.

NBA 2K22 is wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, Nintendo Switch en pc-platforms. Ga voor meer informatie naar de officiële website van NBA 2K22.

NBA 2K22 is ontwikkeld door Visual Concepts en heeft van de ESRB de rating E for Everyone gekregen.

Volg NBA 2K22 op TikTokInstagramTwitterYouTube, and Facebook voor al het laatste nieuws.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box