Summer Game Fest krijgt eerste aankondigingen

thumbnail

Er zijn enkele games bekend gemaakt welke aanwezig zullen zijn op het Summer Game Fest 2024. Deze vindt plaats op 7 juni aanstaande. Via Steam zien we dat enkele titels onthuld zijn.

Summer Game Fest is een jaarlijks terugkerend evenement dat in 2020 werd opgericht door Geoff Keighley, een bekende figuur in de game-industrie. Dit evenement, dat plaatsvindt gedurende de zomermaanden, is een digitaal festival dat gameliefhebbers van over de hele wereld samenbrengt. Summer Game Fest biedt een platform voor de aankondiging van nieuwe games, updates over bestaande titels en exclusieve onthullingen van diverse ontwikkelaars en uitgevers. Het is een online evenement, wat betekent dat fans vanuit hun eigen huis kunnen deelnemen aan de festiviteiten via livestreams en andere digitale platforms.

Het festival staat bekend om zijn grootschalige en meeslepende presentaties, vergelijkbaar met traditionele game-evenementen zoals E3. Echter, door het online format biedt het ook de mogelijkheid voor meer directe interactie tussen ontwikkelaars en het publiek. Naast de aankondigingen en trailers, worden er vaak ook interviews gehouden met game-ontwikkelaars en worden er diepgaande analyses gegeven van gameplay-beelden. Summer Game Fest heeft snel een belangrijke plaats veroverd in de game-industrie, door in te spelen op de groeiende behoefte aan digitale evenementen en het bieden van een uitgebreid platform voor de nieuwste ontwikkelingen in de gamingwereld.

– Once Human
– Monster Hunter Wilds
– Battle Crush
– Neva
– Party Animals
– The First Descendant
– Metaphor: ReFantazio
– The Finals
– Palworld
– Mecha Break
– Warhammer 40,000: Space Marine
– Dragon Ball: Sparking! Zero

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx