Suicide Squad: Kill the Justice League gameplay trailer & roadmap tonen content update voor Season 1

thumbnail

Warner Bros. Games en DC hebben een nieuwe gameplaytrailer en een bijgewerkte roadmap onthuld voor Season 1 van Suicide Squad: Kill the Justice League, de onlangs verschenen third-person action-shooter van Rocksteady Studios.

Het eerste seizoen van post-launch downloadbare content (DLC) is vanaf 28 maart gratis beschikbaar voor alle bezitters van Suicide Squad: Kill the Justice League. Om de actie na de hoofdcampagne gaande te houden, begint seizoen 1 met Suicide Squad-leden Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang en King Shark die naar een door Brainiac overspoelde Elseworld teleporteren om een alternatieve realiteitsversie van The Joker te redden en te rekruteren. Deze Elseworld-versie van de iconische DC-superschurk is het nieuwste speelbare personage dat zich bij Task Force X voegt en zijn eigen stijl van chaos en gekte met zich meebrengt, samen met een gezonde dosis explosieven en een paraplu met raketaandrijving waarmee hij zichzelf door de lucht lanceert en door de stad zweeft. Daarnaast speelt alle content van seizoen 1 zich af tegen de achtergrond van een steeds veranderende Elseworld-versie van Metropolis, met een vervormd landschap dat opnieuw is vormgegeven naar het evenbeeld van The Joker.

Suicide Squad: Kill the Justice League Season 1 bevat ook twee speciale afleveringen, elk met nieuwe Incursions en Strongholds; missies en activiteiten; DC Super-Villain thema wapens, uitrusting en cosmetica; Justice League Brainiac variant baasgevechten; en nog veel meer. Episode 1: Fear begint op 28 maart met nieuwe uitrusting geïnspireerd op de angstaanjagende gifstoffen van Scarecrow en Notorious items samen met Mad Hatter, Merlyn en Dr. Psycho. Episode 2: Duality wordt uitgebracht als een update halverwege het seizoen en bevat een nieuw missietype, nieuwe Green Lantern-vijanden, nieuwe Two-Face Infamy-uitrustingen en nieuwe Notorious-wapens gebaseerd op DC Super-schurken Reverse-Flash en Black Manta.

Bekijk hieronder de officiële Suicide Squad: Kill the Justice League Season 1 Gameplay Trailer:

Suicide Squad: Kill the Justice League is een originele, genre-overschrijdende third-person actieshooter in ontwikkeling door Rocksteady Studios, de makers van de bestverkochte Batman: Arkham-serie. Speel als Harley Quinn (ook bekend als Dr. Harleen Quinzel), Deadshot (ook bekend als Floyd Lawton), Captain Boomerang (ook bekend als Digger Harkness) en King Shark (ook bekend als Nanaue) en begin aan een onmogelijke missie door Metropolis om de aarde te redden en ‘s werelds grootste DC Super Heroes, de Justice League, uit te schakelen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx