Prijzenpakket van meer dan 100 euro per winnaar tijdens Eindhoven Game Festival

thumbnail

Met nog iets meer dan twee weken te gaan tot het Eindhoven Game Festival, is het tijd voor de onthulling van de prijspakketten waar alle competitieve deelnemers voor strijden. En we kunnen rustig zeggen dat dit niet mis is!

Vorig jaar kreeg iedere winnaar per toernooi voor 50 euro aan gametegoed en trofee. Dit jaar mogen we met heel veel trots delen dat we de waarde van het pakket meer dan verdubbelen! Met dank aan de vele partners, maar vooral aan Trust Gaming, is het een overvol pakket geworden. De volgende zaken worden per winnaar mee naar huis genomen:

 • Trust Gaming-pakket met toetsenbord, muis en headset
 • Gameforce 2024-tickets
 • Redbull cap
 • GoGaming gametime
 • Dynamo Esports Esupporter-abonnement + shirt
 • Een trofee!

Voor alle toernooien zijn nog tickets beschikbaar, maar de meeste toernooien beginnen wel vol te lopen! Wil je zeker kans maken op dit pakket, zorg dan dat je er op tijd bij bent: https://www.dynamo-eindhoven.nl/programma/eindhoven-game-festival/

De gewone bezoeker maakt overigens ook kans op een aantal van deze prijzen tijdens de casual activiteiten. Zo gaat bijvoorbeeld de winnaar van de Super Mario Bros. Wonder-speedrun ook met een Trust Gaming-pakket naar huis!

Over Dynamo:

Dynamo richt zich op kwetsbare- of risicojongeren, maar ook op jongeren met wie het goed gaat zodat synergie ontstaat. Jongeren kunnen leren van elkaar en kunnen onderdeel zijn van ‘het normale leven.’ Onze missie is jongeren een (non)formele dynamische leer-/werkomgeving te bieden, zoals het Dynamo Esports Center. Dynamo maakt daarmee het verschil voor een ‘talent’, maar ook voor een jongere die extra hulp kan gebruiken om (weer) ‘grip’ op zijn eigen leven te krijgen en de weg te vinden naar zelfstandigheid.  Jeugd wordt aangesproken vanuit hun interesse en talent. Door middel van de juiste faciliteiten, laagdrempelige activiteiten voor en door samenwerking met scholen en social media vinden jongeren hun weg naar Dynamo. Middels het Eindhoven Game Festival hopen we nog meer jongeren te bereiken en betrekken bij dit maatschappelijke initiatief.

Waar Dynamo zich richt op de stad, richt Dynamo Jeugdwerk zich op de wijken. Met in totaal 13 jeugdcentra in Eindhoven en gamecorners in elk stadsdeel met diverse gamefaciliteiten is er een enorm fysiek bereik van jeugd. Naast de stad Eindhoven is Dynamo Jeugdwerk in omliggende gemeenten zoals Best en Waalre gevestigd. Dynamo en Dynamo Jeugdwerk bereiken op jaarbasis 180.000 bezoekers/contacten. Hiervan zijn 14.000 unieke jeugdigen en 10% ouders/familieleden. Beide organisaties hebben een maatschappelijk karakter.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kimber Erika Baldwin
  Gast
  Kimber Erika Baldwin
  29 dagen geleden

  Hi, Neat post. There’s an issue together with your web site in internet explorer, may test this텶E still is the marketplace chief and a good component of people will pass over your fantastic writing due to this problem.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx