Studio Spiders levert meer info over vroegtijdige toegang Greedfall II: The Dying World

thumbnail

Vandaag deelt de studio Spiders met veel plezier een community-update over hun komende game, GreedFall II: The Dying World. In deze brief aan de fans bespreekt de studio diverse onderwerpen die leven in de community, inclusief de gameplay en het gevechtssysteem, de Vroegtijdige toegang-content en toekomstige communicatie. Je vindt HIER de volledige versie.

GreedFall II: The Dying World is een verhalende RPG die drie jaren voor de gebeurtenissen in de eerste game begint. Dit keer ben je een lid van de Teer Fradee-stam, die met geweld van zijn eiland is meegenomen naar het continent van de kolonisten: Gacane. In deze oude wereld, die wordt geteisterd door oorlog, de Malichor-plaag en het politieke gekonkel van verschillende facties, moet je je vrijheid en de controle over je eigen lot zien te heroveren. Met behulp van diplomatie, sluwheid, gevechten en je bondgenoten moet je een einde maken aan de veroveringsambities van één man, die het voortbestaan van zowel het continent als je eiland bedreigt.

GreedFall II: The Dying World verschijnt in de zomer van 2024 in vroegtijdige toegang voor pc (Steam), en komt in 2025 beschikbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx