Bekijk de allereerste gameplay-trailer van Cat Rescue Story

thumbnail

Zorg jij graag voor dieren? Of word je altijd vrolijk als je katten hoort spinnen? Dan is de eerste gameplay-trailer van Cat Rescue Story echt iets voor jou. Deze nieuwe titel is gericht op het hele gezin, en biedt dierenliefhebbers de kans om hun eigen reddingsdienst te beginnen en zwerfkatten te redden. Cat Rescue Story verschijnt op 26 september 2024 voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Als je van katten houdt, zit je met deze game wel snor! Maar Cat Rescue Story draait niet alleen om het spelen met deze spinnende beestjes, je moet namelijk je eigen reddingsdienst creëren om zwerfkatten van de straat te halen. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de zorg en het welbevinden van deze dieren. Zorg dat ze genoeg te eten en speeltijd hebben, totdat je de perfecte adoptiegezinnen voor ze hebt gevonden.

In een meeslepend, kindvriendelijk verhaal, krijg je de kans om een hele reeks katten op te vangen. Die katten zijn er in meer dan 50 rassen, van doorsnee tot zeldzaam, elk met hun eigen behoeften en persoonlijkheden. Door in het verhaal te vorderen en mini-games te voltooien ontgrendel je nieuwe kamers en manieren om je reddingscentrum aan te passen. Zo kun je steeds meer katten redden en verzorgen!

Cat Rescue Story verschijnt op 26 september 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx