Sta op scherp met de vaardigheden van Vantage in Apex Legends: Hunted

thumbnail

Vanaf 9 augustus maakt Vantage, de dochter van een ten onrechte veroordeelde crimineel die alleen voor haar heeft moeten zorgen op de kale ijsplaneet Págos, haar debuut in de Apex Games. Ze heeft van kinds af aan één eenvoudige waarheid geleerd: alles wil je doden. Hierdoor is Vantage uitgegroeid tot de ultieme survival-specialist en een uitstekende scherpschutter.

Zie hoe de keiharde Vantage en haar gevleugelde metgezel Echo iedereen in het vizier hebben in de gloednieuwe Apex Legends-trailer: https://youtu.be/kpWXpmLMD5E

Vantage is de 22ste Legend en haar vaardigheden laten zien waarom ze beter is in survivallen dan alle Legends die haar voorgingen:

 • Passive: Spotter’s Lens – Vantage gebruikt haar Spotter’s Lens om vanaf afstand tactische inlichtingen over vijandelijke squads te verkrijgen, denk hierbij aan de naam van de Legend, zeldzaamheid van het schild, grootte van de squad en de afstand.
 • Tactical: Echo Relocation – De gevleugelde metgezel Echo staat klaar om Vantage tijdens een gevecht in een andere positie te brengen. Met haar jetpack kan Vantage zich naar de positie van Echo lanceren om hoog terrein in te nemen.
 • Ultimate: Sniper’s Mark – Verstoppen voor het scherpschuttersgeweer van Vantage is niet mogelijk. Het vizier en de munitie verraden vijanden: een succesvolle treffer laat rivaliserende squads namelijk 10 seconden lang oplichten, en bij elke volgende treffer wordt de schade vergroot.

Apex Legends: Hunted is vanaf 9 augustus beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam.

Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx