Maak deel uit van het grootste Call of Duty League-event ooit

thumbnail

Na een van de meest competitieve seizoenen tot heden zijn de teams meer dan ooit klaar om te strijden voor de titel tijdens het grootste Call of Duty League (CDL) event ooit: de 2022 Championships, die vanaf vandaag tot 7 augustus plaatsvinden. Nog voor de finale strijd losbarst, kondigt CDL de acht All-Star spelers aan van dit seizoen.

De CDL-community heeft gesproken en stemde op spelers om ze in twee All-Star teams op te kunnen delen; de top twee SMG- en top twee AR-spelers vervoegen het eerste team, terwijl de derde en vierde hoogstgeplaatste SMG- en AR-spelers in het tweede team worden geplaatst. All-Star teams worden vandaag nog onthuld. Daarnaast stemde de community ook voor season MVP en Rookie of the Year, die morgen, vrijdag 5 augustus, worden onthuld.

Elk van de acht All-Stars ontvangt $5k en een All-Star jacket. De MVP en ROTY ontvangen elk $5k en een trofee.

Bekijk het Championship Weekend-schema hier, en volg live het Call of Duty League Championship Weekend hier.

Fans kunnen tijdens het kijken bonussen ontvangen en kans maken op Open Beta early access voor Modern Warfare II wanneer ze live wedstrijden bekijken of tickets aanschaffen voor het event. Meer info over Championship Weekend Viewership Rewards vind je hier.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx