Square Enix onthult Platinumgames’ Babylon’s Fall tijdens Square Enix Presents

thumbnail

SQUARE ENIX onthulde vandaag, tijdens de zomereditie van SQUARE ENIX PRESENTS, nieuwe beelden van BABYLON’S FALL, een nieuwe game die wordt ontwikkeld in samenwerking met de bekende actiegamespecialist PlatinumGames Inc. (bekend van NieR:Automata). De epische wereld van BABYLON’S FALL komt met vloeiende coöpgevechten, krachtige wapens en een unieke artstijl naar de PlayStation 5 (PS5)-console, PlayStation 4 en STEAM. De game is geschikt voor teams van maximaal vier spelers en krijgt na de lancering diverse extra game-modes, zonder extra kosten. Meer details worden in de loop van het jaar onthuld. Speler kunnen zich nu aanmelden voor de gesloten betatest.

Bekijk de nieuwe BABYLON’S FALL-trailer van SQUARE ENIX PRESENTS

In BABYLON’S FALL worden spelers een groep krijgers die bekend staan als de sentinels. Met behulp van de aan hen gekoppelde Gideon Coffins moeten deze sentinels proberen de reusachtige Tower of Babylon te overwinnen, en de legendarische geheimen van deze toren ontdekken. Naast de wapens in hun beide handen, kunnen personages de kracht van hun Gideon Coffin gebruiken om nog twee wapens te gebruiken, waardoor combinaties van vier wapens tegelijk mogelijk zijn. Door de vele verschillende uitrustingsmogelijkheden kunnen spelers eindeloos variëren met hun vechtstrategieën. Voor de vormgeving van de game maakt de ontwikkelaar gebruik van een nieuw ontwikkelde “penseelstijl” om unieke fantasieomgevingen te scheppen met de uitstraling van middeleeuwse olieverfschilderijen.

Square Enix heeft ook een video uitgebracht die kijker een blik achter de schermen biedt van de ontwikkeling van BABYLON’S FALL. De video bevat interviews en inzichten van de creatieve teams van Square Enix en PlatinumGames, waaronder regisseur Kenji Saito.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box