Geruchten naar Splinter Cell Remake worden gevoed

thumbnail

Ubisoft heeft binnenkort een Ubisoft Forward in de planning staan. Blijkbaar zou het kunnen gaan om een aankondiging van een Splinter Cell Remake. Onlangs zijn zelfs de Facebook-omslagfoto en foto aangepast, wat zou kunnen wijzen op een de remake. Op 10 juni is de Ubisoft Forward 2024, waar nieuwe aankondigingen verwacht worden. Het is een alternatief voor de E3, dat gestopt is en niet meer plaatsvindt.

De gameplay van Splinter Cell staat bekend om zijn nadruk op stealth en tactisch denken. Spelers worden aangemoedigd om situaties te analyseren, vijandelijke bewegingspatronen te observeren en slim gebruik te maken van gadgets zoals nachtkijkers, geluiddempers en kabels om zich door de omgeving te verplaatsen. Het spel beloont spelers voor het vermijden van conflicten en het vermijden van detectie, hoewel ze ook de mogelijkheid hebben om vijanden uit te schakelen als dat nodig is.

De serie heeft verschillende succesvolle titels voortgebracht, waaronder “Splinter Cell”, “Splinter Cell: Chaos Theory” en “Splinter Cell: Blacklist”. De games worden geprezen om hun meeslepende verhalen, uitdagende gameplay en indrukwekkende graphics. Splinter Cell heeft een loyale fanbase opgebouwd en blijft een iconische franchise binnen het stealth-genre.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx