Square Enix kondigt samenwerking aan tussen Onward en Kingdom Hearts Union X [Cross]

thumbnail

Ter ere van Onward, de nieuwste animatiefilm van Disney en Pixar, kondigt Square Enix Ltd. de lancering aan van een nieuw evenement in de epische mobile-RPG KINGDOM HEARTS Union χ[Cross]. Tussen nu en 1 september 2020 kunnen spelers deelnemen aan diverse magische uitdagingen waarmee ze in-game medailles kunnen verdienen die zijn gemodelleerd naar de hoofdpersonages van de film, Ian en Barley Lightfoot, twee tiener-elf-broers die een buitengewone reis maken om de magie terug te vinden die ooit in hun wereld bestond.

Hieronder meer informatie over de medailles die spelers kunnen verdienen:

  • Speciale inlogbonus – Spelers kunnen zolang de campagne duurt als speciale inlogbonus de gloednieuwe Ian Lightfoot Medal verdienen, inclusief de bijbehorende Trait Medals, naast andere beloningen.
  • Wekelijks Jewel Extravaganza – Spelers ontvangen de Ian & Barley Medal en meer, inclusief Jewels, de bijbehorende Trait Medals en toegang tot speciale quests, door aanschaf van dit pakket, dat vanaf 24 augustus verkrijgbaar is.
  • Event Reward – Spelers kunnen de Barley Lightfoot Medal en bijbehorende Trait Medals verdienen door een speciaal in-game thema-evenement.
  • KINGDOM HEARTS DARK ROAD is een unieke mobile-ervaring binnen KINGDOM HEARTS Union χ[Cross] en laat spelers in een nieuw, origineel verhaal duiken, dat draait om de mysterieuze Young Xehanort. Meer informatie is te vinden op de Twitter-pagina: @kh_dr_na.
0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x