MyTEAM-modus in NBA 2K21 krijgt talloze nieuwe functies

thumbnail

Visual Concepts en 2K hebben vandaag trots talloze nieuwe functies aangekondigd voor MyTEAM in NBA 2K21. Voor het eerst in de NBA 2K-geschiedenis komen er seizoenen en seizoensgebonden content naar de MyTEAM-modus, waardoor er nu nog meer manieren zijn om beloningen te verdienen. Daarnaast is het nieuwe speltype MyTEAM Limited aangekondigd, ondergaat MyTEAM Unlimited een evolutie, kun je je kaarten ruilen voor fantastische beloningen in The Exchange en is de mogelijkheid om je spelers aan te passen met badges na een jaar afwezigheid weer terug in NBA 2K21. Ook is bekendgemaakt dat alle MyTEAM-progressie die je op current-gen consoles maakt mee te nemen is naar NBA 2K21 voor next-gen consoles.*

Alle informatie over de aankondigingen die we vandaag doen omtrent de MyTEAM-modus in NBA 2K21, lees je in het Courtside Report van Erick Boenisch, executive producer bij Visual Concepts.

NBA 2K21 verschijnt op 4 september voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia en pc. De next-gen versie, waarover later meer informatie wordt gegeven, verschijnt dit najaar op PlayStation 5 en Xbox Series X.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x