Square Enix heeft de demo van Kingdom Hearts Melody of Memory gelanceerd

thumbnail

Square Enix Ltd., en Disney hebben vandaag een demo gelanceerd voor de komende ritme-actie-game KINGDOM HEARTS Melody of Memory, een geheel nieuwe ervaring in de zeer populaire KINGDOM HEARTS-serie die wereldwijd goed is voor ruim 33 miljoen verkochte exemplaren. In de demo moeten spelers zich samen met Sora, Donald en Goofy een weg knokken door zes tracks, als voorproefje op wat ze kunnen verwachten als KINGDOM HEARTS Melody of Memory op 13 november verschijnt. De demo is te downloaden in de Nintendo eShop, PlayStation Store en Microsoft Store.

In de volledige versie van KINGDOM HEARTS Melody of Memory kunnen spelers alleen of met vrienden strijden op de maat van meer dan 140 verzamelbare songs uit de Kingdom Hearts-serie, inclusief favorieten als “Destiny Islands,” “Hand in Hand,” “Working Together” en andere songs van de legendarische muziekschrijver van de serie, Yoko Shimomura. Terwijl spelers magische, muzikale verkenningstochten door prachtige werelden maken, kunnen ze ritmische gevechten voeren om vijanden en eindbazen te verslaan en steeds hogere scores te halen.

Spelers van de Nintendo Switch-versie kunnen ook genieten van een ieder-voor-zich-gevechtsmodus waarin ze tegen maximaal zeven andere spelers kunnen strijden via een lokale verbinding. Dankzij drie verschillende speelstijlen kunnen spelers van alle leeftijden en niveaus een uitdaging kiezen die bij ze past, of ze nu van de songs en het avontuur willen genieten zonder ingewikkelde besturing, of juist al hun vaardigheden willen benutten om complexe combo’s te vormen en het ultieme optreden te geven. Met dit avontuurlijke muziekfestijn verschijnt voor de eerste keer een deel in de KINGDOM HEARTS-serie voor de Nintendo Switch.

KINGDOM HEARTS Melody of Memory verschijnt op 13 november 2020 in Europa en PAL-gebieden voor de Nintendo Switch, het PlayStation 4-systeem en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X. Pre-orders zijn beschikbaar in de SQUARE ENIX storeNintendo eShopPlayStation StoreMicrosoft Store, en bij sommige retailers. PlayStation 4-spelers die de game via de PlayStation Store aanschaffen vóór 31 december 2020 ontvangen ook een KINGDOM HEARTS Melody of Memory-thema.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x