For Honor onthult nieuw competitief toernooi ‘Dominion Series’

thumbnail

De Dominion Series, het gloednieuwe competitieve pc-toernooi voor For Honor, start op 24 oktober 2020 in Europa en Noord-Amerika. Tijdens de Dominion Series nemen twee teams van elk vier spelers het in verschillende rondes tegen elkaar op voor een totale prijzenpot van $ 35.000. Het winnende team gaat niet alleen met het meeste prijzengeld naar huis, maar wordt eveneens bekroond tot For Honor Champion.

Spelers registreren zichzelf alvast voor één van de vier open voorrondes via battlefy.com/DominionSeries. Deelnemende teams strijden tijdens deze voorrondes om een plaats in de kwalificatieronde. De open voorrondes vinden plaats op de volgende data:

  • Voorronde 1: 24 oktober
  • Voorronde 2: 7 november
  • Voorronde 3: 14 november
  • Voorronde 4: 21 november

De vier beste teams per voorronde nemen het op 5 december regionaal (Europa en Noord-Amerika) tegen elkaar op in de kwalificatieronde, waarbij uiteindelijk twee teams per regio doorstromen naar de finale. Op 9 januari 2021 vindt echter ook nog een laatste kwalificatie plaats, waaruit nog twee teams per regio doorstromen naar de finale. De finale van de Dominion Series vindt plaats op 23 januari 2021 en wordt live uitgezonden. Tijdens de finale nemen de vier beste teams per regio het tegen elkaar op om uiteindelijk zowel een Europese als Noord-Amerikaanse winnaar te kronen.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is For Honor onderdeel van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x