Ontdek de geheimen van Little Hope en meer in deze nieuwe trailer

thumbnail

De spanning loopt op in The Dark Pictures Anthology met de nieuwste game in de serie, genaamd Little Hope. Vier studenten en hun professor zitten vast in het schijnbaar verlaten stadje Little Hope, terwijl ze op zoek zijn naar een middel om te ontsnappen aan visioenen uit het verschrikkelijke verleden van de stad die hen vanuit de schaduw achtervolgen.

Speel alleen of met je vrienden en maak keuzes in moeilijke dilemma’s die het lot van je personages zullen bepalen en ontgrendel enkele van de verborgen geheimen die je zullen helpen om het verhaal achter het stadje Little Hope te ontdekken. Ontgrendel bonus content die de details onthullen over de ontwikkeling van The Dark Pictures Anthology: Little Hope, inclusief beelden van achter de schermen, interviews en exclusieve comic- en art-boeken!

Je nieuwsgierigheid en grondige verkenning worden beloond als je tijdens je reis mysterieuze pictures ontdekt die mogelijk de toekomst aan je voorspellen… Gebruik deze voorgevoelens verstandig om je te helpen een keuze te maken, want het leven van je personages kan ervan afhangen!

The Dark Pictures Anthology: Little Hope is vanaf 30 oktober 2020 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Pre-orders zijn vanaf nu beschikbaar in de PlayStation Store, de Xbox Games Store en op Steam. Krijg early access tot de Curator’s Cut – die nieuwe scenes toevoegt aan de Theatrical Cut – en kruip in de huid van verschillende personages, met allen hun nieuwe dilemma’s en uitkomsten.

Voor meer informatie over The Dark Pictures Anthology: Little Hope of andere Bandai Namco Entertainment Europe-producten, bezoek je onze website en kun je ons volgen op Facebook en Twitter. Ook kun je abonneren op ons YouTube-kanaal.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x