Bandai Namco Europe onthult Unknown 9: Awakenings eerste gameplay

thumbnail

Bandai Namco Europe onthulde vandaag een eerste kijk op de gameplay van de verhaalgedregen action-adventure game Unknown 9: Awakening. Ontwikkelaar Reflector Entertainment heeft de game gepland voor release deze zomer op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc via Steam.

Unknown 9: Awakening is een third-person, verhaalgedreven, action-adventure game die het verhaal volgt van Haroona, een Quaestor geboren met het vermogen om zich te verplaatsen in de Fold: een mysterieuze dimensie die de onze overlapt. Op haar zoektocht naar krachtige verborgen kennis leert ze haar unieke verbinding met de Fold te beheersen, waardoor ze de krachten ervan kan kanaliseren naar onze wereld. Maar zulke krachten blijven niet onopgemerkt. Haroona wordt al snel het doelwit van de Ascendants, een splinterfactie van een geheime organisatie die bekend staat als de Leap Year Society, die de Fold wil gebruiken om de loop van de menselijke geschiedenis te veranderen.

Spelers kruipen in de huid van Haroona, die aan een wereldreis begint om de fouten uit haar verleden recht te zetten. Terwijl deze zoektocht zich ontvouwt, kiezen spelers of ze tegenstanders vanuit de schaduw in een hinderlaag lokken of vechten door in hun vijanden te stappen om ze te besturen, kogels te ontwijken, aanvallen af te schermen, energie te gooien en creatieve gevechtscombinaties te bedenken om hun speelstijl aan te passen.

“We vinden het geweldig om voor het eerst gameplay te delen van Unknown 9: Awakening. Het is een spannend moment voor de studio, want onze teams hebben hard gewerkt aan een nieuw stuk van dit uitgebreide verhalende universum”, aldus Christophe Rossignol, Creative Director bij Reflector Entertainment. “De game biedt spelers een spannende reis in een rijke en levendige wereld. We hopen dat jullie onze volgende stappen zullen volgen terwijl we meer van dit avontuur onthullen!”

Aan dit project werkt ook de getalenteerde Anya Chalotra mee, die Haroona, de dappere hoofdrolspeelster van de game, vertolkt. Door haar talent om sterke vrouwelijke personages tot leven te brengen, was ze een voor de hand liggende keuze voor de casting van het hoofdpersonage van Unknown 9: Awakening.

Unknown 9: Awakening is het belangrijkste startpunt in het uitgebreide verhaaluniversum van de Unknown 9 IP, dat bestaat uit een reeks onderling verbonden avonturen die worden verteld in stripboeken, podcasts, romans en meer. Spelers kunnen hun Unknown 9: Awakening-ervaring uitbreiden door van deze verhalen te genieten. Als je weet waar je moet zoeken, ontdek je crossovers, terugblikken, geheimen en nog veel meer.

Unknown 9: Awakening verschijnt deze zomer op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc via Steam. Voor meer info over Unknown 9: Awakening en andere producten van Bandai Namco Europe, bezoek https://www.bandainamcoent.eu, of volg ons via Facebook, Instagram en Tik Tok. Neem deel aan het gesprek op X.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  TommyNL
  Lid
  382
  1 maand geleden

  Ziet er best interessant uit!


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx