Sony: Uncharted 3 is beter dan Gears of War 3

thumbnail

Vele mensen hebben Uncharted 3 op dit moment al in hun bezit en Sony is tot dusver erg tevreden over de reviews van de game. SCEA’s Patrick Seybold heeft inmiddels via de Twitter laten weten dat de reviews boven die van de concurrentie uitstijgen. In een tweet laat hij vertaald weten dat Gears of War 3 gemiddeld minder scoort dan Uncharted 3. Uncharted 3 heeft op dit moment een Metascore van 93 tegenover een score van 91 voor Gears of War 3. Uncharted 3 kreeg daarnaast 15 perfecte scores, terwijl Gears of War 3 er 10 kreeg.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  14 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ik weet dat je kookt van woede achter je PC, je weet dat ik gelijk heb. Nogmaals, de feiten spreken voor zich, begrijp best dat de waarheid hard is, maar het is niet anders. Maar maak verder geen woorden meer aan je vuil, heb wel wat beters te doen dan te reageren op gekken. De groeten, en veel plezier met al die vette 360 exclusives 😉

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  En jij niks meer dan een dikke IQloze paupersukkel met je dubbelpost (die bewijst dat gewoon weer dik) Bovendien gaf Wired vandaag ook maar een 8. Reviewers die de game goed spelen geven het ook maar een 8-8,5 omdat de game niet meer verdient. Dat metacritic getalletje waar je als een strohalmpje aan vastgrijpt gaat nog behoorlijk omlaag binnenkort. L8RSUCKA!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  En ik weet genoeg van jouw IP adres op verschillende sites, je bent niets meer dan een dikke 360 fanboy.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  En met deze poll maak je ook geen indruk, Cijfers daar is waar het allemaal om draait, en die zijn duidelijk in het voordeel van uncharted 3. Dus als je een pauper zoekt moet je even in de speigel kijken knul 😉

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  De feiten zijn inderdaad aanwezig. De poll zegt genoeg pauperfanboy. We weten genoeg van jouw IP adres op verschillende sites.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Je taalgebruik zegt genoeg, je weet dat het de waarheid is. De feiten spreken voor zich, dat jij dat niet wil zien is jouw probleem.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Uncharted 3 maakt gehakt van Gears of War 3, had ook niet anders verwacht :clap:

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Een beetje appels met peren vergelijken. Zielige manier van $ony om aandacht te trekken.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  En dat is nu juist het punt Grave. De PS3 exclusives verkopen bij lange na niet zo goed als de exclusives op de Xbox 360.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  …waarom weer twee totaal verschillende games vergelijken. Hebben ze daar geen betere dingen te doen. Wat is het nut van zulke domme uitspraken. Je gaat toch ook niet Zelda met FIFA vergelijken. Misschien interessanter voor ze zijn de verkoopcijfers. Check de vorige delen maar ff van beide games. Het gaat ze allemaal om de ˆ.


  Naar boven
  14
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx