Sony ontslaat community manager van Helldivers 2

thumbnail

Arrowhead Game Studios heeft de Helldivers 2 community manager ontslagen na alle klachten die ontstonden het afgelopen weekend rondom de verplichting van een PlayStation Account op de PC voor de game. Via de PS Lifestyle lezen we dat de manager, ook wel bekend als ‘Spitz’ op Discord een belangrijke rol speelde in het drama.

Spitz, die regelmatig de kop opstak met de Helldivers 2-community, wisselde van kant tijdens de tegenreactie en moedigde spelers aan om negatieve recensies voor Helldivers 2 achter te laten en om terugbetalingen aan te vragen bij Steam. Spitz beweerde dat dit Arrowhead zou helpen in de strijd tegen Sony over de PSN-beslissing, en dacht dat Sony hun Discord-berichten niet zou lezen. Nou, het blijkt dat ze ongelijk hadden. Daarmee stond hij dus niet voor de beslissing van Sony, waarmee hij zich in principe dus tegen zijn eigen uitgever keerde. Het zorgde voor zijn ontslag, waarmee hij een andere baan kan gaan zoeken.

Helldivers 2 is de langverwachte opvolger van het populaire coöperatieve schietspel Helldivers. In dit vervolg worden spelers opnieuw uitgedaagd om samen te werken in intense gevechten tegen buitenaardse bedreigingen. De gameplay behoudt de kenmerkende mix van strategie, actie en teamwork die het origineel zo geliefd maakte, maar brengt ook nieuwe elementen naar voren om de ervaring te verbeteren. Denk aan uitgebreidere aanpassingsmogelijkheden voor je personage, meer diverse missies en vijanden, en verbeterde graphics en geluiden om de spanning te verhogen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx