Sony komt met nieuwe feature in aankomende PS5-firmware

thumbnail

Sony heeft aangekondigd dat de aankomende PlayStation 5-firmware update een nieuwe feature zal brengen. Het gaat om de Community Game Help, een verbetering op de bestaande Game Help feature. Hier kunnen onder andere handige tips en adviezen gegeven worden door gamers. Via de website van Sony wordt de feature uitgelicht. Eerder was de optie nog enkel beschikbaar voor subscribers.

Volgens Sony is Community Game Help ontworpen om de bibliotheek met hints en tips van een game uit te breiden, door nuttige gameplay-video’s toe te voegen van spelers die zich aanmelden om bij te dragen. Met andere woorden: als spelers op een bepaald punt in een bepaald spel vastlopen, krijgen ze nuttige video’s die hen in de goede richting wijzen. De nieuwe functie bevat ook handige tips en hints van ontwikkelaars zelf.

Spelers hebben toegang tot Community Game Help op dezelfde manier als ze toegang krijgen tot de bestaande functie, d.w.z. door op de PS-knop op de DualSense te drukken om toegang te krijgen tot de actiekaart met het pictogram ‘Hints inside’. Deze functie zal ook beschikbaar zijn in de PS-app, net als de huidige Game Help.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx