Bont Paas plezier in de upjers-browsergames

thumbnail

Na Zoo 2: Animal Park en Dinosaur Park – Primeval Zoo in de voorgaande weken starten nu ook de volgende Paasacties in de spelletjes van upjers, de ontwikkelaar en uitgever van geliefde online- en mobiele games (https://de.upjers.com/). In de browserspellen zoeken de spelers tweetallen, verzamelen Paaseieren en laten zich de Griekse kostelijkheden goed smaken.

My Free Zoo
Met het thema „Reuzenbloemen“ nodigt My Free Zoo (https://nl.upjers.com/my-free-zoo/) uit voor een kleurrijke Paaseierzoektocht. Naast grote en prachtige bloemen plaatsen de Zoo directies meer decoraties zoals de houten tent met klauterdak, de insecten glijbaan en het paddenstoelen speelhuis. Elke deco heeft een vaste waarde aan Paaseieren. Aan het einde van de actie worden alle eieren bij elkaar opgeteld en de spelers kunnen hun beloningen ophalen. Hoofdbeloning in het browserspel is het zeldzame Amamikonijntje uit Japan.

Actieperiode: 27.03. – 03.04.

My Little Farmies
De Farmies nodigen uit voor een mediterrane lekkerbeksessie in het Griekse restaurant. Dat is namelijk de hoofdbeloning voor de Paasactie in My Little Farmies, waar nieuwe producten zoals Fetakaas, Tzatziki en Gyros geproduceerd worden. Om de geweldige prijzen te kunnen ontvangen plaatsen de spelers decoraties met het thema „Bloeiende insectenweide“ en verzamelen daarmee lieveheersbeestjes (https://nl.upjers.com/my-little-farmies/).

Actieperiode: 26.03. – 02.04.

My Free Farm
Gelijk twee acties wachten op de spelers in het langdurige browserspel My Free Farm (https://nl.upjers.com/myfreefarm). In het Paasmemory verzamelen de spelers eierverf en kunnen op die manier decoratie voor het boerenhuis en vitrinekastitems ontgrendelen. Daarnaast kunnen ze zoveel mogelijk narcissen bij Pepe af te leveren om nog meer vitrinekast items te bemachtigen. Als bijzondere bonus krijgt iedereen bij de eerste inlog in het spel een geschenk.

Actieperiode: 26.03. – 08.04.

Molehill Empire Team
Er wordt hier niet naar eieren, maar naar wortels gezocht door de dwergen in  Molehill Empire. De gevonden groente laat zich verwerken tot sap en ruilen tegen exclusieve beloningen zoals items voor de vitrinekast en punten-power-ups. Daarnaast zijn er nog meer acties in de twee parken in het spel en Présentina biedt Paasachtige geschenken aan in haar assortiment (https://nl.upjers.com/molehillempire).

Actieperiode: 26.03. – 08.04.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx