Sony geeft geld terug aan Cyberpunk 2077-bezitters op de PS4 en PS5

thumbnail

Dat Cyberpunk 2077 op de console nog niet bij iedereen een succes blijkt, lazen we gisteren al, maar dat Sony haar refund-policy verandert voor één game, is vrij apart. Via de Pushsquare lezen we namelijk dat spelers van de game op de PlayStation 4 en 5, geld terug krijgen wanneer ze Cyberpunk 2077 toch weer terug willen geven en niet tevreden zijn over hun aankoop. Het is uniek dat Sony refunds geeft, daar waar Sony dit nooit eerder deed voor games. Het spel Cyberpunk 2077 draait momenteel op een wisselende 1080p en 720p resolutie en kent een framerate dalende tot soms 15 fps. Verder crasht de game met enige regelmaat. Sony biedt geen officieel refund-systeem, maar volgens de Reddit hebben diverse spelers via de klantenservice van Sony toch geld terug gekregen. Sony zou op dit moment veel gecontacteerd worden met klachten over de game op de PS4 en PS5. CD Projekt werkt momenteel nog druk aan nieuwe patches voor het spel.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  TommyNL
  Lid
  179
  4 maanden geleden

  Op xbox is het ook niet best hoor (lasten dan) maar ik speel hem ook op een gewone ps4 maar onspeelbaar is nou ook weer overdreven. Nog geen vastloper gehad.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box