PS4-versie Cyberpunk 2077 wordt volledig afgebrand

thumbnail

In de afgelopen dagen is Cyberpunk 2077 op de markt verschenen. Het spel heeft te kampen met de nodige problemen op dit moment. De topper van eind dit jaar draait op de PC nog wel acceptabel maar op de PS4 en Xbox One lijkt het spel veel problemen te hebben. Op Metacritic wordt het spel volledig afgebrand. Maarliefst 1750 user reviews over de game zijn dan ook zeer negatief. Veel mensen zeggen dan ook dat het spel onspeelbaar is, en dat wordt bevestigd door de Push Square. Zelfs na patch 1.04 draait het spel nog altijd niet goed op de PS4 en PS5. De update zou de nodige issues moeten oplossen, maar de meeste problemen zijn er nog altijd volgens de website. Het spel crasht nog altijd consistent en ook de framerate zou regelmatig zakken tot rond de 15 frames per seconde. De crashes zouden zich vooral voordoen bij het laden van nieuwe omgevingen of assets. Bij het benaderen van diverse districten in Night City, blijkt het spel dan ook geregeld te crashen. CD Projekt zou op dit moment nog druk bezig zijn met het maken van extra updates om het spel op de console stabieler te krijgen. De review van de PC-versie volgt later volgende week op onze website.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  741
  4 maanden geleden

  Terecht, schandalig wat CDPR hier geflikt heeft. Wisten van te voren dat de console versie pure bagger was, dus geven alleen PC versies om te reviewen en je mocht ook niet eigen beelden gebruiken met de review waardoor bugs dus niet te zien waren op beeld. Met een bovengemiddelde PC is het te doen maar verder…CDPR staat nu in hetzelfde rijtje als Activision en EA

  Reiverdemon
  Lid
  353
  4 maanden geleden

  Ik wacht wel op de PS5 versie. Hoewel die natuurlijk lekker 80 euro gaat kosten haha.

  TommyNL
  Lid
  179
  4 maanden geleden
  Reageer op  Reiverdemon

  Je kan dan beter de ps4 versie kopen en even wachten op de gratis next-gen update.
  Ik speel hem nu op mijn 2016 ps4. (geen pro) maar ik vind het best gaan eigenlijk. Tot nu toe geen vastlopers gehad. En ook wat bugs betreft nog niks tegengekomen. Die framedrops zal wel maar daar zie ik altijd weinig van. Ben er ook helemaal niet mee bezig als ik een spel speel. Toch als ik een ps5 heb is dit zo’n titel die ik lekker opnieuw ga spelen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 maanden geleden

  Ik heb al 50 uur gespeeld op de ps4 pro, op een aantal crashs en bugs na, is het mooie game. Snap niet dat ze zeggen dat de spel onspeelbaar is. Ik vermaak me nog prima en het is prima te doen.


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box