Sony dacht aan low spec PlayStation 5 en vindt Xbox Series S niet future-proof

thumbnail

Sony heeft ook overwogen om een PlayStation 5 te produceren welke wat lagere specificaties zou hebben zoals de Xbox Series S, maar bedacht zich uiteindelijk. Dat heeft Jim Ryan gezegd via de AV Watch. Ze zien echter niets in een console die qua specificaties minder high-end is dan haar andere console. Sony heeft er dan ook bewust voor gekozen om de PS5 Digital en normale PS5 qua specs hetzelfde te maken.

Ik wil één ding zeggen zeggen; Uit de historie is gebleken dat het weinig succes oplevert door een speciale console uit te brengen met lagere specificaties en een gereduceerde prijs. Het bracht gewoon niet de resultaten op die we verwacht hadden. We hebben deze optie ook overwogen maar we zagen dat het niet de resultaten opleverden bij andere uitgevers die hetzelfde hebben geprobeerd. Gebaseerd op ons onderzoek werd duidelijk dat mensen die een console kopen, dat zij er een willen die 4, 5 of zelfs 7 jaren mee kan. Ze willen er zeker van zijn dat ze iets hebben gekocht dat toekomstbestendig is en niet na enkele jaren out-of-date is. Ik heb respect voor de concurrentie en haar filosofie, maar het is niet onze strategie.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
PS4/XBOX
Gast
PS4/XBOX
1 maand geleden

Grappig dat dit argument iedere keer terug komt. In PC land wordt al jaren ontwikkeld met scalability en daar is nog nooit beweerd dat de meest high end PC daar voor moeten lijden.

Er zijn een hoop PC’s die niet de maximale spec van de huidige games hebben en dat is ook doelgroep voor de ontwikkelaars.

Het is gewoon iedere keer de propaganda van de fan boys die niet voorbij hun eigen vooroordelen kunnen kijken.


Naar boven
2
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x