Monster Truck Championshop: Deluxe edition en pre-order-bonus

thumbnail

NACON en TEYON onthullen met plezier de deluxe edition en pre-order-bonus voor Monster Truck Championship. Deze eerste monster truck-simulatie verschijnt op 15 oktober 2020 voor PlayStation 4, Xbox One en Steam, en op 19 november voor Nintendo Switch.

Elke speler die de game pre-ordert ontvangt het Patriot Pack, met daarin de Sergeant Chaos-wagenkleuren en het Patriot-truckmodel.

Klik hier voor een video die het Patriot Pack introduceert

Fans kunnen ook een deluxe versie kopen, getiteld de Rebel Hunter Edition. Deze bevat speciale wagenkleuren, een exclusief stadion en drie truckmodellen: MagnumVictory en Frantic.

Klik hier voor een video die de Rebel Hunter Edition introduceert

In Monster Truck Championship kun je achter het stuur kruipen van 16 voertuigen om deel te nemen aan vijf soorten evenementen. Deze kampioenschappen laten je deelnemen op 25 locaties, zowel stadions als circuits, in de Verenigde Staten. Monster Truck Championship is gericht op een realistische ervaring in plaats van een arcadestijl en laat spelers deelnemen aan spectaculaire races waarbij ze de unieke physics van de voertuigen kunnen gebruiken om ongelooflijke moves uit te voeren – zowel op de grond als in de lucht.

Monster Truck Championship komt op 15 oktober 2020 beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Steam, en op 19 november voor de Nintendo Switch.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x