Sony bedankt mensen die nog rustig wachten op de PlayStation 5

thumbnail

De PlayStation 5 is 1 jaar geworden afgelopen week. Het leek Sony’s Jim Ryan een perfect moment om terug te blikken en om nog even een bericht achter te laten aan mensen die nog altijd wachten op een unit. Via het PlayStation Blog laat de man weten dat Sony hard haar best doen om de tekorten weg te werken. Makkelijk zal dat niet zijn met het huidige chiptekort.

We zien nog steeds een historisch hoge vraag voor de PlayStation 5 en we snappen dat er frustratie heerst bij consumenten die nog altijd geen PS5 kunnen bemachtigen. We zijn echt zeer gefocust om alles ervoor te doen om zoveel mogelijk units te verschepen als mogelijk. Het is iets waar we elke dag mee bezig zijn. Het is de top prioriteit. We waarderen jullie geduld tijdens deze wereldwijde uitdagingen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Vuurtoren
  Gast
  Vuurtoren
  22 dagen geleden

  Ik wacht inderdaad nog steeds rustig af. Sta al jaar in wachtlijst bol.com maar geen voortgang. Ook alle lotingen niet geslaagd. Vind het wat te ver gaan om naar winkels te rijden waar er een paar zouden moeten zijn en van scalpers koop ik per definitie niets.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box