Snowrunner komt op 18 mei naar de Nintendo Switch

thumbnail

SnowRunner brengt op 18 mei realistische physics, echte trucks en tonnen modder en sneeuw naar de Nintendo Switch! De  blockbuster off-roading game verschijnt voor het eerst in portable vorm met alle content en sensatie van de pc-versie en andere console-versies. Rijd met zeer getrouw nagemaakte voertuigen van merken als Ford, Chevrolet en Freightliner en trek je sporen door een woeste open wereld. SnowRunner levert de ultieme off-road-ervaring dankzij de allerbeste physics engine op PS4, Xbox One, pc en binnenkort dus ook op de Nintendo Switch!

De ultieme off-road-ervaring komt binnenkort naar de Switch!

Overwin modder, stromend water, sneeuw en bevroren meren om gevaarlijke contracten en missies te voltooien. Breid je trucks uit met vele upgrades en accessoires, inclusief een uitlaatsnorkel voor diepe wateren of kettingbanden voor besneeuwd terrein.

Snowrunner verschijnt op 18 mei voor de Nintendo Switch, en levert vele uren aan heerlijk ruig truckplezier om altijd en overal van te genieten. Binnenkort verschijnt meer nieuws.

SnowRunner is nu al verkrijgbaar voor pc (Epic Game Store), Xbox One en PlayStation 4. 

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box