Kingdom Hearts-serie verschijnt vandaag op PC via Epic Game Store

thumbnail

SQUARE ENIX Ltd., Disney en Epic Games nodigen spelers uit om epische avonturen te beleven in de KINGDOM HEARTS-serie op pc, nu verkrijgbaar via de Epic Games Store. Voor de allereerste keer kunnen pc-gamers met Sora, Donald en Goofy op avontuur gaan in twee klassieke KINGDOM HEARTS-verzamelingen, samen met het hooggeprezen KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC), dat voor het eerst een 4K-resolutie ondersteunt, en de onlangs uitgebrachte ritmische-actietitel KINGDOM HEARTS Melody of Memory. Het gaat in totaal om 11 magische ervaringen die samen de “Dark Seeker Saga” vormen en goed zijn voor honderden uren magisch speelplezier.

Om te vieren dat de KINGDOM HEARTS-serie voor het eerst op pc te spelen is, geldt tot 6 april 2021 een korting van 20%* op alle KINGDOM HEARTS-games die in de Epic Games Store te koop zijn.

Daarnaast geldt tot 31 mei 2021 dat mensen die KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC) via de Epic Games Store kopen en nog niet lid zijn van Disney+ een abonnement van drie maanden op deze dienst krijgen namens de Epic Games Store** in Noord-Amerika en sommige andere landen. Disney+ is de exclusieve streaming-thuisbasis van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic plus Star in sommige landen. Ga voor alle voorwaarden naar: https://epicgames.com/store/p/kingdom-hearts-iii–disneyplus-offer-faq

“Miljoenen mensen over de hele wereld genieten al lang van de KINGDOM HEARTS-serie, en nu brengen we deze games met veel plezier via de Epic Games Store naar pc-spelers,” aldus Ichiro Hazama, producer van de KINGDOM HEARTS-serie. “Ik hoop dat jullie op dit nieuwe platform zullen genieten van deze games en alle magie die ze te bieden hebben!”

Hieronder een volledig overzicht van de KINGDOM HEARTS-titels die nu in de Epic Games Store verkrijgbaar zijn:

KINGDOM HEARTS HD 1.5+2.5 ReMIX

 • KINGDOM HEARTS FINAL MIX
 • KINGDOM HEARTS Re:Chain of Memories
 • KINGDOM HEARTS 358/2 Days (HD Remastered cinematics)
 • KINGDOM HEARTS II FINAL MIX
 • KINGDOM HEARTS Birth by Sleep FINAL MIX
 • KINGDOM HEARTS Re:coded (HD Remastered cinematics)

KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue

 • KINGDOM HEARTS Dream Drop Distance HD
 • KINGDOM HEARTS 0.2 Birth by Sleep –A fragmentary passage–
 • KINGDOM HEARTS χ Back Cover (movie)

KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC)

KINGDOM HEARTS Melody of Memory

Alle vier KINGDOM HEARTS-titels zijn nu digitaal te koop in de  Epic Games Store. Spelers die KINGDOM HEARTS III + Re Mind (DLC) aanschaffen ontvangen een exclusieve Epic Games Store “Elemental Encoder” Keyblade om in de game te gebruiken. Ga voor meer informatie naar: www.kingdomhearts.com

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box