Sniper Elite 5 verschijnt op 26 mei

thumbnail

Rebellion, een van de succesvolste onafhankelijke studio’s ter wereld, heeft vandaag aangekondigd dat Sniper Elite 5 wereldwijd zal verschijnen op donderdag, 26 mei 2022. Deze nieuwste game in de bekroonde franchise kan nu ge-pre-orderd worden en verschijnt tegelijk voor Xbox Game Pass, Xbox One, Xbox Series X|S en PlayStation 4 & 5, Epic, Steam en Windows Store. Om de aankondiging te vieren is een nieuwe Sniper Elite 5-trailer uitgebracht, deze is hier te zien: https://youtu.be/s_AeRULyTnU

De nieuwe trailer onthult details over de verhaallijn en de hoofdpersonages die in Sniper Elite 5 verschijnen. In de game ontdekt de elite-schutter Karl Fairburne een complot met de naam Operation Kraken, waarmee de nazi’s het tij van de Tweede Wereldoorlog willen keren. Karl moet al zijn vaardigheden gebruiken om informatie over de plannen te verzamelen en ervoor te zorgen dat ze nooit uitgevoerd worden. Daarvoor moet hij het opnemen tegen het meesterbrein achter het complot, Abelard Möller, een Axis Obergruppenführer, die koste wat kost moet worden gestopt.

Pre-order-bonus

Spelers die Sniper Elite 5 pre-orderen ontvangen ook de nieuwste missie van de veelgeprezen ‘Target Führer’-campaign getiteld “Wolf Mountain”. Deze missie laat spelers infiltreren in het Berghof, Hitlers privé-bergretraite in de Beierse Alpen, waar het wemelt van de zwaarbewapende bewakers en sluipschutters met scherpe ogen een schat aan verzamelobjecten kunnen vinden. Aan spelers de taak om de Führer op de meest fantasierijke manieren uit te schakelen. Daarnaast ontvangen spelers die de game pre-orderen het P.1938 Suppressed Pistol. Dit krachtige handwapen is gebaseerd op een experimenteel prototype van de Special Forces en kan goed van pas komen tijdens geheime operaties.

Deluxe Edition

Rebellion heeft ook details onthuld over de Sniper Elite 5 Deluxe Edition, die naast de pre-order content ook de Season Pass bevat. Deze pas geeft spelers na release toegang tot een tweedelige campaign op uitgebreide maps. Tijdens de campaign kunnen spelers zich bewapenen met een fors arsenaal aan authentieke wapens uit de Tweede Wereldoorlog en hun sluipschutter aanpassen met nieuwe character-packs en wapenskins.

De Season Pass omvat het volgende:

 • 2 campaign-missies
 • 2 wapenskin-packs
 • 2 character-packs
 • 6 wapenpacks

Sniper Elite 5 wordt op donderdag 26 mei 2022 wereldwijd gelanceerd voor Xbox Game Pass, Xbox One, Xbox Series X|S en PlayStation 4 & 5, Epic, Steam en Windows Store. De game bevat een uitgebreide campaign die geschikt is voor solospelers of online co-op voor 2 spelers, met locaties die getrouw zijn nagemaakt, met behulp van fotogrammetrie, om spelers helemaal in de ervaring onder te dompelen. Online-spelers kunnen de nieuwe Invasion Mode gebruiken om de campaigns van andere spelers binnen te dringen als Axis Snipers en grote beloningen te verdienen. Dit geeft een heel nieuwe dimensie aan de intense spanning van de game en zorgt voor meer variatie in de vijanden die je op het slagveld tegenkomt. Daarnaast kunnen 16 spelers het tegen elkaar opnemen in verschillende multiplayer-modes.

Ga voor het laatste nieuws over Sniper Elite 5 naar sniper.com en volg de game op social media: Twitter, Facebook, Instagram en YouTube.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  1705
  10 maanden geleden

  Altijd toffe games, vermaak me er altijd goed mee.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx