Smurf dit najaar in een groots nieuw 3D-avontuur met De Smurfen – Mission Vileaf!

thumbnail

Mindscape, Microids en IMPS zijn verheugd vandaag nieuwe informatie te onthullen over De Smurfen – Mission Vileaf, ontwikkeld door OSome Studio (bekend van Asterix & Obelix XXL Romastered en Asterix & Obelix XXL 3: The Crystal Menhir). De Smurfen – Mission Vileaf is een 3D-platform / avonturenspel dat zich afspeelt in de charmante wereld van de Smurfen. De game is vanaf 25 oktober wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en PC.

In zijn donkere laboratorium heeft de gemene tovenaar Gargamel een formule ontdekt waarmee hij een kwaadaardige plant kan maken: genaamd Vileaf. Deze plant produceert zogeheten “Viletrap”-zaden, die Smurfen kunnen aantrekken en ze in plantvallen kunnen opsluiten! Maar deze Viletrap-planten vormen ook een groot gevaar voor het bos, omdat ze zeer giftig zijn, vooral voor de Sarsaparilla-velden!

Om deze vreselijke situatie op te lossen, besloot Grote Smurf een aantal van zijn mede-Smurfen te vragen om hem te helpen de ingrediënten te vinden voor een tegengif dat krachtig genoeg is om de Vileaf voor eens en voor altijd uit te roeien. En zo de planten te genezen die door deze vloek zijn getroffen. Het topsmurfenteam, bestaande uit Smurfin (Smurfette), Potige (Hefty), Brilsmurf (Brainy) en Koksmurf (Chef), gaan op avontuur om deze missie te voltooien. Met al deze 4 personages kan in de loop van het spel worden gespeeld.

Om hen te helpen bij hun zoektocht, kunnen onze Smurfhelden vertrouwen op een heel handig stuk gereedschap, genaamd de Smurfizer. Dit is een revolutionaire uitvinding van Klussmurf (Handy). Met de Smurfizer kunnen de Smurfen de vijanden die ze tegenkomen uit de weg ruimen. Deze speciale uitrusting zal de ontdekkingsreis van onze helden door de verschillende omgevingen van het spel vereenvoudigen, of het nu in het bos, de moerassen of zelfs op de gevaarlijkste plek van allemaal is: het laboratorium van Gargamel!

De Smurfen – Mission Vileaf is vanaf 25 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en PC. Vergeet niet om je voor te bereiden om het avontuur in te smurfen, want binnenkort volgt meer nieuwe, smurftastische informatie!

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1709
  1 jaar geleden

  Dat smurft er goed uit.

  Griever
  Lid
  1962
  1 jaar geleden

  Al kijk ik niet naar de films/series,Heb ik wel zin in een leuke smurfen platform game.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx