Officiële ondersteuning voor Clans vanaf vandaag beschikbaar in Old School RuneScape

thumbnail

Officiële ondersteuning voor Clans is vanaf vandaag beschikbaar in Old School RuneScape. Het is een van de meest geanticipeerde updates van de community en brengt verschillende nieuwe functies. Het ontwikkelingsteam van Old School RuneScape organiseert morgen om 18:00 een livestream op Twitch om meer te vertellen over deze nieuwe functionaliteiten.

Daarnaast kunnen ze ook de strijd aangaan met rivaliserende clans in spannende end-game content. De update van vandaag bevat ook de Clan Hub. De Clan Hub is een speciale locatie gelegen in een hoek van de Grand Exchange en is voor alle clan-gerelateerde activiteiten zoals het vormen, vinden en beheren van nieuwgevormde clans tot 500 spelers.

Er zijn speciale Clan-menu’s, een rekruteringsbord en een verscheidenheid aan andere waardevolle hulpmiddelen beschikbaar om het organiseren van een Clan zo eenvoudig mogelijk te maken. Als je eenmaal een clan hebt gemaakt, kun je spelers rangen toekennen om een hiërarchie te vormen. Clans kunnen hierbij kiezen om militaire rangen te gebruiken of rangen een andere naam geven met RuneScape-gerelateerde thema’s. Zodra een clan is gevormd kunnen de leden van de clan ontspannen in de Clan Halls. Deze hallen zijn een privéruimte voor clans en kunnen worden opengesteld voor gasten.

Rob Hendry, Executive Producer, Old School RuneScape, zei:
Clans zijn belangrijk in het samenbrengen van spelers en het vertellen van meeslepende verhalen. De Clans-update van vandaag biedt de perfecte mogelijkheid voor elke Old School RuneScape-speler om bestaande relaties te ontwikkelen, nieuwe relaties op te bouwen en spannende ervaringen te delen met gelijkgestemde individuen in onze geweldige community. Of het nu gaat om het leren van de kneepjes van het vak tijdens je eerste avontuur in de wereld van Gielinor, het veroveren van de markt in de Grand Exchange of het aangaan van uitdagende endgame PVE- en PVP-content, Clans stellen je in staat dit te doen met anderen die dezelfde doelen hebben”.

Voor een kijkje in de wereld van Clans, bekijk de video van Old School RuneScape over Clan Leader Stories hier.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  987
  23 dagen geleden

  Interessant.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box