Sledgehammer co-founder ziet Battlefield 3 framerate als kritiekpunt

thumbnail

Battlefield 3 en Call of Duty zijn de strijd al vroeg aangegaan. Ditmaal gaat Sledgehammer echter het offensief in. Via de Ausgamers laat general manager en co-founder van Sledgehammer, Glen Schofield weten dat Call of Duty: Modern Warfare 3 zal lopen op 60 frames per seconde, iets wat volgens hem noodzakelijk is.

“Je kunt wel je engine of naam gaan gebruiken en het noemen zoals je wilt. Onze game draait op 60 frames per seconde. Ik weet niet zeker of de competitie dat ook klaar krijgt. Sowieso zijn er weinig concurrenten die hun games op 60 fps laten draaien en dat is een punt waar ik bang van werd in juni. Ik denk dat 60 gewoon het randje is en dat je dat niet zomaar weggooit. Je lanceert geen engine, maar een game, daar gaat het om.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  7 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  WAT EEN BENDE HYPOCRIETE FUCK COD FUCK COD FUCK COD FUCK COD

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  op de brandstapel, COD MOET WEG

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ze willen gewoon doen alsof CoD toch beter is dan BF 3. Ik denk dat ze bang zijn om fans kwijt te raken aan EA. Battlefield is gewoon beter, ook al loopt hij op 30 fps.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Alleen al het feit dat ze reageren op Battlefield 3 geeft al aan dat ze echt wel een beetje bang voor zijn. Misschien dit jaar nog niet, maar als blijkt dat Battlefield 3 echt beter is dan COD dan kan de volgende COD er wel eens meer last van hebben. Dit jaar nog niet echt, aangezien de meeste COD mensen hem blindelings weer kopen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Voor mij toch echt wel Battlefield 3, tijd geleden dat er [b]echt[/b] een goede shooter uitgekomen is. Al was Operation Flashpoint ook best vermakelijk!

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Geen van beide, druk genoeg met Skyrim, Fifa 12, uncharted 3, nfs the run. Geen shooter behoefte, heb nog steeds een overdosis van black ops in mijn systeem, dus geen shooters voor mij voor het komende jaar.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Hahahaha, ja, dat kan ik ook beloven met een engine uit 2007. Geef mij maar Battlefield 3, ‘desnoods’ op 30 FPS. Al zal ik daar als PC gamer geen zorgen over hoeven te maken. 8)


  Naar boven
  7
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx