Session: Skate Sim nu verkrijgbaar

thumbnail

Nadat de game al een flinke fanschare opbouwde tijdens de vroegtijdige toegang-periode op Xbox en pc, is de volledige versie van Session: Skate Sim nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc (Steam, Epic).

Bekijk hier de launch trailer

Met meer dan 85% positieve reviews op Steam, is Session: Skate Sim al warm ontvangen door vele gamers, die inmiddels weten dat dit niet ‘zomaar’ een skateboarding-game is. Het betreft namelijk een zeer realistische simulatie van de skateboardingwereld en bijbehorende cultuur. De ontwikkelstudio Crea-ture, die bestaat uit negen gepassioneerde ontwikkelaars, heeft vele iconische skate-spots in de VS gereproduceerd, waaronder de beste plekjes in Philadelpia, New York en San Francisco.

Het hoge niveau van realisme wordt bereikt door innovatieve gameplay, waarbij de twee sticks elk een voet vertegenwoordigen, en geavanceerde physics. Skaters kunnen de sensaties die ze kennen van het echte skaten in de game-wereld ervaren en blijven oefenen om steeds beter te worden, net als in het echt.

Spelers kunnen kiezen uit 16 beroemde skaters om de tricks van hun helden levensecht na te doen en ze te volgen door de verschillende missies van de campaign-mode.

De video-editor is één van de belangrijkste features van de game en laat spelers al hun beste moves vastleggen. Vervolgens kunnen spelers aan de slag met vele toffe opties, zoals het 90s-filter, om coole clips te maken en met anderen te delen.

Voornaamste kenmerken van Session: Skate Sim:

 •    – Herbeleef de jaren 90: de gouden eeuw van skateboarding is in de game gereproduceerd
  Een schat aan content: een sandbox-game met een journey-mode voor liefhebbers van missies – 50 hoofdmissies, 54 zijmissies en 60 missies met andere skaters
  – Iconische spots: skate door getrouwe reproducties van 3 steden – Philadelphia, New York en San Francisco
 •    Officiële content:
  – Speel met 16 pro-skaters: Annie Guglia, Antiferg, Beagle, Billy Marks, Daewon Song, Dane Burman, Donovan Strain, Jahmir Brown, Louie Barletta, Manny Santiago, Mark Appleyard, Nora Vasconcellos, Ribs Man, Ryan Thompson, Samarria Brevard, Torey Pudwill
  –  50 skateboarding-merken
 •  – Innovatieve gameplay: de ultra-realistische gameplay maakt van Session: Skate Sim de ultieme skateboarding-simulatie
  – Een uitgebreide video-editor: de video-editor biedt een keur aan opties: fisheye lens, clip editor, field of view-aanpassing, verschillende camera-types, enz.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx