Sephiroth komt op 23 december als nieuwste DLC-vechter naar Super Smash Bros. Ultimate

thumbnail

Sephiroth, de iconische slechterik uit de FINAL FANTASY VII-serie, mengt zich op 23 december in de strijd in Super Smash Bros. Ultimate. Sephiroth maakt onderdeel uit van de DLC Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass Vol. 2, welke ook de DLC-vechters Min Min uit ARMS en Steve & Alex uit Minecraft bevat, naast nog drie aan te kondigen vechters. Sephiroth is na Cloud het tweede personage uit FINAL FANTASY VII dat beschikbaar is als speelbare vechter in Super Smash Bros. Ultimate.

Tijdens een uitgebreide videopresentatie van Super Smash Bros. Ultimate-director Masahiro Sakurai werd meer informatie gedeeld over de nieuwe DLC-vechter, waaronder:

 • Tijdelijk evenement: krachtmeting met Sephiroth: Masahiro Sakurai heeft de krachtmeting met Sephiroth uit de doeken gedaan. Dat is een tijdelijk evenement waarin spelers het tussen nu en 23 december om 2:00 uur kunnen opnemen tegen Sephiroth als eindbaas. Spelers die Sephiroth weten te verslaan en Fighters Pass Vol. 2 of Challenger Pack 8: Sephiroth bezitten, kunnen Sephiroth en zijn level Noordergrot al vóór 23 december vrijspelen.
 • Nieuw level, muziek en meer: Challenger Pack 8: Sephiroth bevat ook het level Noordergrot, een route in de stand Klassiek, een DLC-spiritboard en negen muzieknummers uit de FINAL FANTASY-serie.
 • Kostuums voor Mii-vechters: Op 23 december verschijnen in-game kostuums voor Mii-vechters geïnspireerd door de FINAL FANTASY-serie, waaronder outfits gebaseerd op klassieke personages als Aerith, Tifa en Barret. Ook verschijnt er een Chocobo-hoed en een outfit geïnspireerd op Geno van Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars.

Fighters Pass Vol. 2 is nu verkrijgbaar en geeft vanaf 23 december toegang tot Challenger Pack 8: Sephiroth, naast drie nog aan te kondigen Challenger Packs.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Reiverdemon
  Lid
  356
  4 maanden geleden

  Misschien toch maar is gaan kopen deze game.
  Alhoewel het lijkt alleen leuk met vrienden op de bank, niet tegen een random japanner.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box