De december-update van Civilization VI is nu beschikbaar

thumbnail

De game-update van Civilization VI voor december is nu uit. Deze update is beschikbaar voor iedereen die Civilization VI bezit en biedt balans, update-wijzigingen en een nieuwe functie zoals een scenario, gamemodus of aanpassing. De update van deze maand bevat de City-state Picker, waarmee spelers kunnen selecteren welke en hoeveel city-states er in in hun spel verschijnen.

Als je de aankondiging vorige week hebt gemist, kun je de nieuwste video over de game-update van Firaxis bekijken waarin dieper wordt ingegaan op de content die de december-update bevat. Lees hier de volledige patch notes.

De game-update van december is één van de vele gratis updates die deel uitmaakt van de algemene content-roadmap voor Civilization VI, beschikbaar voor iedereen die de game bezit.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box