SAND LAND onthult gameplay in nieuwe trailer

thumbnail

SAND LAND heeft een nieuwe trailer van 9 minuten vrijgegeven om spelers een beeld te geven van de uitgebreide gameplay, voordat ze samen met Fiend Prince Beelzebub, Sheriff Rao en Thief de zanderige horizon verder intrekken op zoek naar de Legendarische Bron!

Tijdens hun epische reis vol vijanden, zoals kwaadaardige monsters, bandieten en de King’s Royal Army, moeten spelers het heft in eigen handen nemen om ze te verslaan. In combat mode is Beelzebub een pittige vechter die krachtige aanvallen gebruikt, maar ook stealth, om de vijand snel uit te schakelen. Met de experience die je na elk gevecht verdient, kun je steeds meer power-ups krijgen, waardoor je nieuwe unieke vaardigheden voor Beelzebub en zijn metgezellen krijgt.

Bovendien zijn voertuigen ook ongelooflijk handige hulpmiddelen in de game. Met de hulp van een nieuwe bondgenoot, Ann, kunnen ze worden aangepast en opgewaardeerd om nieuwe locaties te ontdekken en vijanden te verslaan die alleen maar moeilijker worden naarmate de bende zich in groenere en weelderigere gebieden begeeft.

De machines en combat skills zijn niet de enige die een upgrade nodig hebben, want Beelzebub en zijn vrienden stuiten op de verlaten stad Spino. Ondanks de huidige staat zit de stad vol met mogelijkheden voor spelers om haar nieuw leven in te blazen en haar thuis te noemen: naarmate het avontuur vordert, zal de stad groeien en evolueren en nieuwe kooplui, opdrachten en opties toevoegen om je voor te bereiden op het volgende avontuur.

Ontdek meer over de avonturen die Beelzebub en spelers te wachten staan in de nieuwe trailer.

SAND LAND verschijnt op 26 april 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en pc.

Ga voor meer informatie over SAND LAND en andere titels van Bandai Namco Europe naar https://www.bandainamcoent.eu, of volg ons op FacebookInstagram en Tik Tok.  Neem deel aan het gesprek op X.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2749
  1 maand geleden

  Moet hierbij echt denken aan de Mad Max game van destijds die verrassend goed was.Vind zulk soort post apocalyptische spellen echt geweldig.Ga hier denk ik enorm van genieten.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx