Riot Forge kondigt Hextech Mayhem: A League of Legends Story aan

thumbnail

Riot Forge kondigt vandaag Hextech Mayhem: A League of Legends Story aan. Dit is een nieuwe rhythm runner ontwikkeld door Choice Provisions, de makers van de BIT.TRIP-serie. De nieuwe game lanceert 16 november op Nintendo Switch, Steam, GOG.com en de Epic Games Store en komt binnenkort ook naar Netflix.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story is een rhythm runner die zich afspeelt in het universum van League of Legends. Ontwijk op de maat van een meeslepende soundtrack obstakels, maak je vijanden onschadelijk en ontsteek bommen voor explosieve kettingreacties.

Je speelt als Ziggs’ en zorgt voor onrust in de verschillende wijken van Piltover. Ontwijk de wetenschapper Heimerdinger in je chaotische tocht om de grootste bom te maken die Runeterra ooit heeft gezien,. Meer details over de game worden onthuld tijdens een Riot Forge videoshowcase op 16 november 2021 om 17:00 CEST. Meer informatie over dit evenement volgt voorafgaand aan de showcase.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story is beschikbaar voor pre-order op Nintendo Switch, Steam, GOG.com en de Epic Games Store. Als je hier een pre-order plaatst, ontvang je een exclusieve Ruined Ziggs Skin om te gebruiken in de game. Hextech Mayhem: A League of Legends Story is binnenkort ook beschikbaar via de mobiele app van Netflix (inbegrepen bij je Netflix-abonnement zonder extra kosten of in-app-aankopen).

Riot Forge deelt in de komende weken ook nieuwe details over Ruined King: A League of Legends Story. Deze singeplayer en meeslepende turn-based RPG wordt ontwikkeld door Airship Syndicate en nodigt nieuwe spelers uit in het League of Legends-universum. Ook spelers die al goed op de hoogte zijn van alle lore gaan het verkennen van de mysteries in deze game tof vinden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box