SaGa Frontier Remastered nu verkrijgbaar op consoles en mobile

thumbnail

SQUARE ENIX maakt bekend dat SaGa Frontier Remastered, de HD-remaster van de geliefde JRPG-klassieker SaGa Frontier, nu wereldwijd verkrijgbaar is voor het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, pc (STEAM) en mobiele apparaten (iOS en Android).

SaGa Frontier Remastered is ontwikkeld onder supervisie van Akitoshi Kawazu, de general director van de SaGa-serie, en producer Hiroyuki Miura, met artwork van Tomomi Kobayashi en muziek van Kenji Ito. Zowel de doorgewinterde fans als nieuwkomers kunnen genieten van een schat aan spannende nieuwe verbeteringen en toevoegingen die niet in het in 1998 uitgebrachte origineel zaten. SaGa Frontier Remastered verschijnt voor het eerst in Europa en biedt spelers geremasterde graphics, nieuwe scenario-content met de populaire Fuse die debuteert als achtste speelbare personage, en gloednieuwe personage-evenementen. Daarnaast biedt de game updates om op dubbele en driedubbele snelheid te kunnen spelen, een New Game+ Mode, een opnieuw ontworpen gebruikersinterface, een story chart-functie en autosave.

Bekijk hier de nieuwste SaGa Frontier Remastered-trailer: https://www.youtube.com/watch?v=R8j-nBNkDq4.

“”Ik ben ongelooflijk blij en trots om SaGa Frontier nieuw leven in te blazen en de geremasterde versie te verrijken met nieuwe features, het personage Fuse en meer – dingen die ik en het team eigenlijk bij het origineel al wilden toevoegen,” aldus Kawazu. “Als iemand die onderdeel was van het oorspronkelijke ontwikkelingsteam, kan ik niet wachten tot westerse spelers en een nieuwe generatie SaGa-fans zich onderdompelen in de wereld en het verhaal, en zo de nieuwste release in de SaGa-serie ervaren!”

SaGa Frontier Remastered is onderdeel van het doorgaande SaGa Project van SQUARE ENIX dat tot dusver leidde tot Westerse releases van Romancing SaGa 2, Romancing SaGa 3, SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS en Romancing SaGa Re;univerSeSaGa Frontier Remastered bouwt voort op de meerdere verhaallijnen van de originele cultklassieker en breidt de ervaring uit met eerder uit de game geknipte content, waaronder het hoofdscenario van Fuse en verschillende nieuwe evenementen voor het geliefde personage Asellus. Spelers gaan in dit RPG-avontuur op reis door het sci-fi fantasy-universum dat bekend staat als ‘The Regions’. Dankzij het Free-Form Scenario-systeem kunnen ze daarbij zelf de hoofdrolspeler kiezen uit een aanbod van acht helden, met elk hun eigen doelen en verhaallijnen. Op basis van hun keuzes zullen deze verhaallijnen zich op verschillende en spannende manieren ontvouwen, terwijl spelers onderweg unieke werelden, technologie en magie ontdekken.

Onze review van de game kun je hier nalezen.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box