Days Gone komt op 18 mei 2021 naar PC

thumbnail

Vandaag heeft Sony Interactive Entertainment via de PlayStation Blog aangekondigd dat de brute open wereld van Days Gone op 18 mei 2021 naar Epic Games Store en Steam komt. Met verbeterde graphics, ondersteuning voor 21:9 ultrabrede monitoren, muis- en toetsenbordbediening , en alle post-launch content van de PlayStation 4 is Days Gone is een opwindende nieuwe titel voor pc-gamers.

Over Days Gone

Days Gone is een actiegame in een open wereld die zich afspeelt in de hoge woestijn van de Pacific Northwest, twee jaar nadat een mysterieuze wereldwijde pandemie de wereld heeft gedecimeerd en de meeste heeft gedood, maar miljoenen heeft getransformeerd in hersenloze, wilde wezens. Overlevenden leven in een wereld waar middelen schaars zijn, geweld en moord veel voorkomen en Freakers door de wildernis zwerven. Spelers worden geconfronteerd met deze gewelddadige, nieuwe wereld als Deacon St. John, een premiejager en zwerver die in de wetteloze wildernis buiten de burgerkampen leeft. Deacon overleeft door de vaardigheden te gebruiken die hij heeft geleerd voordat de wereld verging, door te rijden voor de Mongrels MC, een verboden motorclub, waar geweld en chaos deel uitmaakten van het rijden op de openbare weg. In het middelpunt van dit alles staat Days Gone, een verkenning van hoe ieder van ons zou reageren op deze barre omstandigheden, en een verkenning van verlies, liefde, vriendschap, wraak en wanhoop – om te ontdekken dat overleven niet leven is. Vooral voor Deacon is het een strijd om ervoor te zorgen dat hoop nooit sterft.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  22 dagen geleden

  ik heb dit spel altijd al op PC willen spelen, dus die ga ik wel nemen.

  loeder001
  Lid
  666
  22 dagen geleden

  Ben benieuwd.


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box